CD70 Navi z UWA a najnowsze telefony - smartfony Nokii

Car Audio + navi - tematy dotyczące Zafiry B

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
MieHor
Zafiromaniak
Imię: Mieczysław
Auto: Zafira
Model: B
Oznaczenie silnika: Z19DT
CD70 Navi z UWA a najnowsze telefony - smartfony Nokii

#1 Post autor: MieHor »

Niedługo kończy mi się umowa abonamentowa i stoję przed wyborem nowego telefonu, mam w związku z tym pytanie, czy najnowsze telefony Nokii, w tym również smartfony Nokii będą poprawnie współpracować z fabrycznym zestawem głośnomówiącym za pośrednictwem UWA.

Pytam o telefony Nokii ponieważ od zawsze jestem ich użytkownikiem (obecnie E66) i chociaż konkurencja w tym zakresie chyba już wyprzedziła technologicznie Nokię, to właściwie nie biorę jej pod uwagę. W szczególnym moim zainteresowaniu jest N9 (ale za drogi przy moim abonamencie), N500 lub C6-00 ewentualnie C6-01 (dopiero będzie w sprzedaży).

Proszę o potwierdzenie czy mogę bliżej interesować się tematem w kontekście współpracy z UWA, może ktoś już to sprawdził w swojej ZB lub innym Oplu wykorzystującym taki sam zestaw.

Woytas

#2 Post autor: Woytas »

MieHor, u chłopaków na VKP, jest temat o tym, może coś Ci pomoże
http://forum.vectraklub.pl/index.php/to ... -telefony/. DJ_Tomcat coś tam modził ;)

Anony Mous

#3 Post autor: Anony Mous »

Ostatnio miałem okazję testować nową wersję Corsy wyposażoną w moduł UWA, testowałem połączenie z Samsungiem Vave II i Nokią E52 w obu przypadkach nie było problemów z połączeniem. Jeśli chodzi o wymienione przez ciebie modele moim zdaniem powinny działać wszystkie bezproblemowo.
Ostatnio zmieniony 14 gru 2011, 10:17 przez Anony Mous, łącznie zmieniany 2 razy.

gs3136

#4 Post autor: gs3136 »

ja używam Nokię E72 z Zośkę mam z 2006 i telefon nie chce współgrać z Zosią.

Zdenek2007
Zafiromaniak
Model:

#5 Post autor: Zdenek2007 »

Nokia C7 po aktualizacji na Symbian Anna śmiga jak ta lala z naszym UWA nawet ze starszym firmwarem 2.10. Zaznaczam, po aktualizacji do Anny, bo wcześniej łączył się ale nie wyświetlał kontaktów.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira B”