Bagażnik - porządek
Moderator: Sebu$
Bagażnik - porządek
Witam wszystkich jak do tej pory w bagażniku nie wozilem nic mam zafure dopiero od 6-dni i co ciekawego zauważyłem we Wszystkich Świętych w bagażniku kwiaty znicze i wio do przodu na cmętarzu wszystko wymieszane i tu moje pytanie czy ma ktoś jakiś patent na zagospodarowanie bagażnika niewiem jakieś siatki lub cokolwiek myślałem o gumach ale niema zaczepów oprucz tych na trójkąt i przy kanapie ale to mało czekam na propozycję pozdrawiam
Fliztar
Uchwyty są nie tylko przy klapie ale i przy tylnych fotelach. Widać je jak otworzysz tylne drzwi i lekko odsuniesz kanapę. Też się kiedyś o to pytałem bo ich nie zauważyłem.
Ja mam w bagażniku skrzynkę składaną przymocowaną linką tak jak widać na tej focie:
Michallot te linki które podałeś akurat nie są na temat tego topika.
Ja mam w bagażniku skrzynkę składaną przymocowaną linką tak jak widać na tej focie:
Michallot te linki które podałeś akurat nie są na temat tego topika.
Torbę na rzep z LIDL-a też mam i mam tam podstawowe narzędzie itp.
Ale tutaj raczej chodzi o bagaż wożony co jakiś czas w bagażniku, a nie o narzędzie i wtedy taka skrzyneczka zdaje egzamin.
Inne skrzynki widoczne na mojej fotce raczej nie są cały czas w bagażniku. Są na fotce bo akurat coś przy Zośce grzebałem i nie chciało mi się ich nosić do czasu zakończenia prac
Ale tutaj raczej chodzi o bagaż wożony co jakiś czas w bagażniku, a nie o narzędzie i wtedy taka skrzyneczka zdaje egzamin.
Inne skrzynki widoczne na mojej fotce raczej nie są cały czas w bagażniku. Są na fotce bo akurat coś przy Zośce grzebałem i nie chciało mi się ich nosić do czasu zakończenia prac
- Dziadek13
- Zafiromaniak
- Imię: Jorg
- Auto: VW Turan była zafira DTL
- Model: Turan
- Oznaczenie silnika: AVQ
Tak może coś pomoże szeroki pas lub dwa z rzepami od spodu który zapina sie do przewożonego bagażu a rzepy trzymią żeby sie nie przesuwał,potem odpinamy pasy i chowiemy na zaś.Lub kupujemy dużą siatke rozpinamy ją na podłodze bagażnika są uchwyty i do niej mocujemy bagaż.celius pisze:Ale tutaj raczej chodzi o bagaż wożony co jakiś czas w bagażniku, a nie o narzędzie i wtedy taka skrzyneczka zdaje egzamin.
- Dziadek13
- Zafiromaniak
- Imię: Jorg
- Auto: VW Turan była zafira DTL
- Model: Turan
- Oznaczenie silnika: AVQ
Do rzeczy takich jak apteczka i innych które mogą wisieć to na stałe montuje rzep i wieszam na oparciach tylnych siedzeń i sobie wiszą zaś do przewożonych stale rzeczy rzep też na stałe i nie przesuwają sie po bagażniku.Z resztą idzie kupić rzepy już z klejem z jednej strony i można przyklejać jak nie to kupić taśme dwustronną do listew samochodowych i podkleić rzepy z pasmanterii.