Jeżeli do A to nie ten dział, ale tu masz link:gayyos pisze:mam prozbe jak ktos moze mi przeslac ksiazke sam naprawiam na irekikasia@tlen.pl z gory dziekuje
[B] Książka Sam naprawiam Opel Zafira B
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Maciek
- Zafiromaniak
- Auto: Z20LET
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Kod: Zaznacz cały
http://chomikuj.pl/norbert_p1/Opel+Zafira+B/Instrukcje+obs*c5*82ugi/Sam+naprawiam++-+Zafira+B,423184342.pdf
Skopiuj link i wklej do przeglądarki.
Witam Wszystkich serdecznie.
Czy moglby ktos wrzucic link do "sam naprawiam samochód opel zafira II", bo wszystkie nie działają. ALbo przesłać na maila strellan@op.pl
Pozdrawiam
Czy moglby ktos wrzucic link do "sam naprawiam samochód opel zafira II", bo wszystkie nie działają. ALbo przesłać na maila strellan@op.pl
Pozdrawiam
witam
ja też bardzo bardzo proszę jak by dało rade podesłać mi na e-mail te książkę e mail grzegorzlkr@gmail.com
z góry bardzo dziękuje
ja też bardzo bardzo proszę jak by dało rade podesłać mi na e-mail te książkę e mail grzegorzlkr@gmail.com
z góry bardzo dziękuje
Witam. Jestem tu nowy. Prosze o ksiazke sam naprawiam zafira b. Jak ktos moze przeslac na kamilcz18@wp.pl. Dziekuje i pozdrawiam.
- szymon1977
- Bywalec
- Model:
Proszę o link lub przesłanie na mail-a: szymon1977@op.pl
- Bodek
- Zafiromaniak
http://chomikuj.pl/logger5/Opel+Zafira+Bszymon1977 pisze:Proszę o link lub przesłanie na mail-a: szymon1977@op.pl
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prosze bardzo o przeslanie na emaila amkalinowscy@interia.eu pdf sam naprawiam opel zafira b bardzo prosze.Z gory dziekuje za pomoc.
- GOTI
- Zafiromaniak
- Imię: Sebastian
- Auto: Insignia
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: A18XER
Poszło na mailaMateoGB pisze:Prosze bardzo o przeslanie na emaila amkalinowscy@interia.eu pdf sam naprawiam opel zafira b bardzo prosze.Z gory dziekuje za pomoc.
Witam serdecznie niestety za późno dołączyłem do forum bo temat ten już był ale jest zablokowany- brak możliwości dopisywania postów. Poszukuję książki Sam Naprawiam Opel Zafira B najlepiej w pdf. Jeśli ktokolwiek mógłby mi pomóc to bardzo proszę o podesłanie linka na: tomatokrauze@o2.pl
Dziękuję z góry i pozdrawiam
- Bodek
- Zafiromaniak
Coś się pomyślitomatokrauze pisze: ↑09 sty 2018, 10:46
Witam serdecznie niestety za późno dołączyłem do forum bo temat ten już był ale jest zablokowany- brak możliwości dopisywania postów. Poszukuję książki Sam Naprawiam Opel Zafira B najlepiej w pdf. Jeśli ktokolwiek mógłby mi pomóc to bardzo proszę o podesłanie linka na: tomatokrauze@o2.pl
Dziękuję z góry i pozdrawiam
-
- Świeżak
- Imię: Jan
- Auto: Opel zafira b 19 cdti
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Jak w temacie prosił bym na meila jan-jedrasik@wp.pl z góry dziękuję bardzo
Proszę używać opcji "szukaj"
Przeniesione
Proszę używać opcji "szukaj"
Przeniesione
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2019, 08:37 przez Sebu$, łącznie zmieniany 1 raz.