[B]Pasy bezpieczeństwa
[B]Pasy bezpieczeństwa
Mam pytanie. Gdzie można kupić pasy bezpieczeństwa do Opla Zafiry B. Chodzi mi o pasy do 2 dodatkowych miejsc!!
Ostatnio zmieniony 15 gru 2011, 10:54 przez Jacek8870, łącznie zmieniany 1 raz.
Skontaktuj się z człowiekiem od tego ogłoszenia, powinien Ci pomócJacek8870 pisze:Mam pytanie. Gdzie można kupić pasy bezpieczeństwa do Opla Zafiry B. Chodzi mi o pasy do 2 dodatkowych miejsc!!
http://allegro.pl/item938526262_pas_pas ... ira_b.html
--scalone--
i kolejneJacek8870 pisze:Mam pytanie. Gdzie można kupić pasy bezpieczeństwa do Opla Zafiry B. Chodzi mi o pasy do 2 dodatkowych miejsc!!
http://www.allegro.pl/item986164395_ope ... _rzad.html
Pozdrawiam
//edytujemy posty, gdyż nie wypada pisać jednego pod drugim //BajBus
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2010, 17:22 przez Woytas, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli chodzi o pasy do ZB, chciałbym pociągnąć temat. Czy ktoś mi coś poradzi w sprawie pękniętej obudowy od zapięcia tylnego pasa? na allegro znalazłem tylko oferty "zapinki" do Zafiry A, Czy ktoś może wie, czy to będzie pasować lub gdzie poza serwisem można kupić?
Mechanicznie zapięcie jest sprawne, wewnętrzna część działa, ale obudowa plastikowa sklejona taśmą nie wygląda najlepiej?
Mechanicznie zapięcie jest sprawne, wewnętrzna część działa, ale obudowa plastikowa sklejona taśmą nie wygląda najlepiej?
Witam, ja się podepnę do wątku i zwracam się z pytaniem dotyczącymi pasów 3 rzędu:
1. Czy ktoś z zafiromaniaków praktyków przypadkiem nie wie czy takie pasy będą pasować z A do B.
2. Ewentualnie czy ktoś nie ma takich pasów do sprzedania?
Tylko tyle potrzeba mi do szczęścia - pasy Dzięki za każdą pomoc.
1. Czy ktoś z zafiromaniaków praktyków przypadkiem nie wie czy takie pasy będą pasować z A do B.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Zafira B - 3-ci rząd (w zależności od nr nadwozia):dudek_71 pisze:Witam, ja się podepnę do wątku i zwracam się z pytaniem dotyczącymi pasów 3 rzędu:
51 98 152 PAS BEZPIECZEŃSTWA, SIEDZENIE TYLNE, PRAWY(-A, -E), KOLOR CZARNY
51 97 288 PAS BEZPIECZEŃSTWA, SIEDZENIE TYLNE, PRAWY(-A, -E), KOLOR CZARNY (IDENT EQ)
51 98 153 PAS BEZPIECZEŃSTWA, SIEDZENIE TYLNE, LEWY(-A, -E), KOLOR CZARNY
51 97 286 PAS BEZPIECZEŃSTWA, SIEDZENIE TYLNE, LEWY(-A, -E), KOLOR CZARNY (IDENT EM)
51 98 150 PAS BEZPIECZEŃSTWA, SIEDZENIE TYLNE, PRAWY(-A, -E), KOLOR CZARNY
51 97 289 PAS BEZPIECZEŃSTWA, SIEDZENIE TYLNE, PRAWY(-A, -E), KOLOR CZARNY (IDENT ER)
51 97 163 PAS BEZPIECZEŃSTWA, SIEDZENIE TYLNE, LEWY(-A, -E), KOLOR CZARNY
51 98 151 PAS BEZPIECZEŃSTWA, SIEDZENIE TYLNE, LEWY(-A, -E), KOLOR CZARNY
51 97 287 PAS BEZPIECZEŃSTWA, SIEDZENIE TYLNE, LEWY(-A, -E), KOLOR CZARNY (IDENT EP)
51 97 164 PAS BEZPIECZEŃSTWA, SIEDZENIE TYLNE, PRAWY(-A, -E), KOLOR STALOWOSZARY
51 97 165 PAS BEZPIECZEŃSTWA, SIEDZENIE TYLNE, LEWY(-A, -E), KOLOR STALOWOSZARY
Zafira A:
51 98 105 PAS BEZPIECZEŃSTWA, SIEDZENIE TYLNE, PRAWY(-A, -E)
51 98 104 PAS BEZPIECZEŃSTWA, SIEDZENIE TYLNE, LEWY(-A, -E)
Numery części są inne, więc i pasy mogą być inne - ale nie twierdzę, że 100%.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Kilka dni temu rozwiązałem problem braku trzeciego rzędu siedzeń i pasów w mojej "zośce". Po wakacjach wrzucę kilka fotek. jak zawsze diabeł tkwi w szczegółach z którymi każdy może dać sobie radę.
Post jest kompletnie bezwartościowy - na tą chwilę - i nie wnosi nic do temat - Bodek
Post jest kompletnie bezwartościowy - na tą chwilę - i nie wnosi nic do temat - Bodek
Ostatnio zmieniony 07 lip 2013, 22:03 przez dudek_71, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Pytałeś w ASO - może nie są takie drogie - od tego bym zacząłms2000 pisze:Szukam śrub montażowych do pasów bezp. ZA Comfort. Chodzi o śruby, którymi przykręca się pasy do podłogi w III rzędzie. Te które mam mają za dużą średnicę. W hurtowniach nie mają na aukcjach też nie.
Zostaje szrot. albo ktoś z klubowiczów ma zbędne 2 szt.?
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.