Orurowanie do Zafiry B

Posty na tematy techniczne, które nie pasują do żadnego innego działu technicznego, np. HowTo, porady wykonane przez użytkowników.

Moderator: Mariusz

Wiadomość
Autor
Piotrek413

#16 Post autor: Piotrek413 »

Czy ta Zacha nie była na blachach WWE? :P

Może nie fajnie, a ciekawie to wygląda :D Zawsze nowe odkrycie i doświadczenie :P
mi nie podoba się to aż tak żebym u siebie coś takiego zrobił :P ale zawsze miło jest zobaczyć jakaś inną Zośkę najlepiej oszpeconą aby podbudować własne zdanie na temat swojego samochodu i żeby nie mówić "jaka tamta Zośka jest fajna, a nie to co moja" :P

Anony Mous

#17 Post autor: Anony Mous »

Jedno jest pewne, znacznie lepiej wygląda to na ZB niż na FGalaxy:

Obrazek

Mihó

#18 Post autor: Mihó »

Tyle kasy wydać żeby tak sobie auto oszpecić ?

demko
Przeglądacz
Model:

#19 Post autor: demko »

a mi się podobają tylko rurki z boku.
one też musza być "legalne"?
czy wystarczy ze kupie rure ze stali nierdzewnęj i zaadoptuje do zafiry?

rafi.zafi

#20 Post autor: rafi.zafi »

Napisze cos od siebie. W czesniej posiadalem Merive orurowalem ja cala. Przy sprzedazy poszla jak swieza buleczka. Wykonanie ororowania wedlug wlasnego projektu i na tym dobre sie konczylo. Po pierwsze trzeba uwazac na krawezniki bo przeswit sie zmniejsza,po drugie koleiny zima jak bylo wyjezdzpne na osiedlach to tarlem jak szlag i trzecie primo dojscie do fabrycznych mocowan podnosnika lewarka tragedia. Mam nadzieje ze co nieco opisalem i co niektorzy wyciagna z tego dobra rade. Sam tego doswiadczylem i uwazam ze z tego powodu mialem wiecej problemow niz pozytku. Doszedlem do wniosku ze orurowanie tylko i wylacznie do wysokich samochodow . Ale wyglad miala..... :>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólna technika”