[B] - m@@rcin - 1.9 CDTI Cosmo OPC Line,150 KM automat
no niestety tak, jesli sie nie uda sprzedac to pozostanie przez jakis czas jeszcze ale i tak jestem zmuszony sprzedac, musze kupic cos tanszego bo potrzebuje kaski na swoje lokum a nie chce sie za duzo zaporzyczac w bankach jesli chodzi o samo auto to jest w jak najlepszym porzadku nie sprzedaje bo zaczyna sie cos psuc czy tym podobne, poprostu zmusza mnie sytuacja
wiec napisze wyrazniej co do dylematu to wlasnie tym dylematem jest sprzedaz.kaliope pisze:Darek, .... ja umiem czytać...i wiem, że kasa potrzebna ale
i tego nie rozumiem....m@@rcin pisze: co to dalszych zmian to jeszcze nie wiem bo mam maly dylemat ale zobaczymy co wyjdzie
Jezeli trafi sie ktos kto bedzie chcial kupic Zoske to sprzedam, jezeli nie bedzie takiej osoby to beda ja trzymal jeszcze przez jakis czas chyba ze ulozy sie wszystko innaczej i nic nie wypali to bede dalej sie cieszyl jazda jak narazie czekam na warunki zabudowy z gminy i jesli to nie wypali to bede myslal dalej co zrobic.
co do ostatnio zalozonych rzeczy to je zalozylem bo czekaly na regale i na tym koncze