Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja tez lubie wiedziec jakie przedmioty moge przewiesc i dlatego kiedys sobie zmierzylem i zapisalem wymiary MAX bagaznika . Moje pomiary to 150x100x90 ( cm ).Dł x szer. x wys .
Ja tez lubie wiedziec jakie przedmioty moge przewiesc i dlatego kiedys sobie zmierzylem i zapisalem wymiary MAX bagaznika . Moje pomiary to 150x100x90 ( cm ).Dł x szer. x wys .
krzysiul, przyda sie, każdy producent powinien podawać wymiary a nie idiotyczne pojemności w litrach które ni jak sie maja do praktycznej wielkości bagażnika
Mnie z kolei interesuje dlugosc bagaznika ale przy zlozonych fotelach drugiego rzedu w opcji zlozonych jako scianka i ze zlozonych samych oparciach. Chodzi o miejsce na rower w calosci, w moim obecnym combo mam 160cm i wchodzi i teraz planuje zakup zafiry i to jest jeden z czynnikow decydujacych. Z gory dziekuje za info, bo w instrukcji ani nigdzie w internecie nie znalazlem
Nie pamiętam dokładnie wymiaru ale się mieści ( po zdjęciu przedniego koła ) przy złożonych jako ścianka wchodzi na styk trekingowy 28, przy złożonych samych oparciach z zapasem - dotyczy to ZB Jeśli myślisz o Tourerze - dane takie są na stronie Opla, na końcu cennika.
Ostatnio zmieniony 06 gru 2015, 19:55 przez PiotrWie, łącznie zmieniany 2 razy.
Dziekuje za odpowiedz, nie ukrywam ze chcialbym zmiescic rower mtb 26 bez sciagania kola tak jak teraz mieszcze w combo przy zlozonej kanapie. Wchodzi na styk na lezaco ze skrecona kierownica o 90 stopni. Tak, chodzi o zafire b.
w ZA mieszczą się na pewno trzy "górale" bez przednich kół - a z tego co wiem to ZA jest najmniejsza ...
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....