[A OPC ] MICHAŁ_OPC 2.0T
[A OPC ] MICHAŁ_OPC 2.0T
A wiec panowie i panie (bo nie wiem czy jakis sa) oto opel ktory kupilem 3 tygodnie temu w szwajcarii osobiscie nie wiedzac co to jest za auto,bo nigdy nie zwracalem uwagi na takie samochody(ogolnie jezdzilem BMW) dopiero po przejechaniu sie nim stwierdzilem ze auto daje sobie rade.Jest to opel kupiony na placu(auto handel)od CIAPATEGO(od turka szwajcara) W ZURICHU.Ogolnie jest od pirewszego wlasciciela ktory byl z 1977roku takze nie mlody nie stary,prowadzil serwis do konca i to jest wazne.Zoska ma nalatane 175000km moim zdaniem normal.
Oto kilka zdjec:
Do zafiry mam jeszcze oryginalne felgi17,
Teraz czekam na wesze opinie i wypowiedzi.
Dodam jeszcze za zafira jest dziewica(nie uderzona,nie malowana,nic nie kombinowane przez polskie rece),
Oto kilka zdjec:
Do zafiry mam jeszcze oryginalne felgi17,
Teraz czekam na wesze opinie i wypowiedzi.
Dodam jeszcze za zafira jest dziewica(nie uderzona,nie malowana,nic nie kombinowane przez polskie rece),
Ostatnio zmieniony 10 lut 2012, 09:39 przez Michał_OPC, łącznie zmieniany 3 razy.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Michał popraw posta, bo zamiast zdjęć masz tylko linki.
Tu masz temat zdjęć Zdjęcia Jak Wrzucić
A Tunio nie ma na czym oka zawiesić
Tu masz temat zdjęć Zdjęcia Jak Wrzucić
A Tunio nie ma na czym oka zawiesić
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Witam ..sorka ale widać nigdy jeszcze nie kupowałeś auta od Turka (Turek jest Turek obojętnie czy Szwajcarski czy Niemiecki)podłącz pompę pod komputer sprawdz ilość taktowań a zobaczysz ile ma nalatane ---dodaj do 175 jeszcze z 80tysiaków ...ale obym się mylił i obyś za 1000 km nie miał z Zochą MegaGiga problemów...
Inni tobie pomogą jak zobaczą że sam chcesz sobie pomóc
- janekW67
- Zafiromaniak
- Imię: Janek
- Auto: Opel Zafira B 1.8 Njoy
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
nie każdy Turek to oszust,chłopy po prostu mają smykałkę do interesu i trzeba wiedzieć jak z nimi handlować. sam kupiłem od Turków cztery swoje auta i nigdy się nie sparzyłem. więcej cwaniactwa znajdziesz wśród polskich komisantów i innych pseudohandlowców.co się tyczy Turków to nie polecam kupowania od nich aut na niemieckich giełdach (np. w Essen),to są w większości auta podwyższonego ryzyka, nie tyle odnośnie stanu technicznego,który też ma wiele do życzenia,ale odnośnie legalności pochodzenia tych samochodów.
Oczywiście!