brak ogrzewania
-
kasiuniamaja111
brak ogrzewania
Witam ,
mam Opla zafira 2006 od jakiegoś czasu mam problem z ogrzewaniem w aucie , auto bardzo wolno się nagrzewa komputer jednak nie pokazuje błędu może ktoś się spotkał z czymś podobnym?
To co jest poniżej dopisałeś do swojego profilu - usuń - Bodek
mam Opla zafira 2006 od jakiegoś czasu mam problem z ogrzewaniem w aucie , auto bardzo wolno się nagrzewa komputer jednak nie pokazuje błędu może ktoś się spotkał z czymś podobnym?
To co jest poniżej dopisałeś do swojego profilu - usuń - Bodek
Ostatnio zmieniony 09 lut 2012, 21:52 przez kasiuniamaja111, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kubala2313
-
kasiuniamaja111
-
aszifo
-
danio
-
witek37
Jaka usterka mogła wystąpić w ZB1,9cdti - podczas jazdy na pierwszych kilometrach ogrzewanie zaczyna działać a później już nic. w trakcie zmiany temperatury na pokrętle klimatronika nie zmieniają się obroty wiatraka. Tak jest przy włączonej klimie jak i wyłączonej!
[ Dodano: Nie Kwi 15, 2012 20:09 ]
Dodam jeszcze że wymieniłem tydzień temu panel sterowania klimatronika ale wszystko działało bez zarzutów do dzisiaj.
Zauważyłem też że nie zmieniają się obroty silnika podczas załączenia klimatronika!
[ Dodano: Nie Kwi 15, 2012 20:09 ]
Dodam jeszcze że wymieniłem tydzień temu panel sterowania klimatronika ale wszystko działało bez zarzutów do dzisiaj.
Zauważyłem też że nie zmieniają się obroty silnika podczas załączenia klimatronika!
-
grzegorz_sul
Witam
Mam podobny problem tylko u mnie silnik sie nagrzewa prawidłowo ale nawet jak temperatura silnika jest 92 stopnie to z kratek cały czas leci zimne powietrze. Wąż do nagrzewnicy jeden jest ciepły a drugi prawie całkiem zimny. Pomóżcie co może być przyczyną?
Mam podobny problem tylko u mnie silnik sie nagrzewa prawidłowo ale nawet jak temperatura silnika jest 92 stopnie to z kratek cały czas leci zimne powietrze. Wąż do nagrzewnicy jeden jest ciepły a drugi prawie całkiem zimny. Pomóżcie co może być przyczyną?
-
Zdenek2007
- Zafiromaniak
- Model:
-
jasterki