Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chciałem sobie dzisiaj wyciągnąć akumulator w celu podładowania, ale nauswa mi się kilka wątpliwości:
- czy nie będę potem musiał programować immobilisera,
- jak zamkąć Zośkę bez centralnego zamka?
Witam ,ma takie pytanko niedawno mialem naprawiane autko i byl odlonczony od akumulatora,i tak mi sie stalo ze nechca mi sie składać alektrycznie lusterka,przd naprawa skladaly sie jak naciskalem guzik,a teraz lipa niechce dzialac),moze ktos wie jak to naprawic(czy jakies nowy soft trzeba wgrac i oprogramowanie specjalnie do ele.lusterek. z góry dziekuje za odp
Pozdrawiam
miałem wyjęty akumulator podczas naprawy auta,czy to mogło spowodować to że moje lusterka teraz nie chcą się składać elektrycznie?przed naprawą było wszystko ok- tzn składały się elektrycznie.czy muszę wgrywać jakieś nowe oprogramowanie,czy muszę je jakoś "nauczyć",żeby składały się tak jak musiałem to zrobić z przednimi szybami ele.z góry dziekuję za pomoc.
Pozdrawiam