Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam
U mnie była wybita na zacisku "-" 26 tydzień 2000 roku , własnie jestem po wymianie oryginalnego akumulatora GM - może to mało prawdopodobne , ale miał 12lat
Kupiłem niedawno Zafirkę. W niedzielę po roztopach zakopałem ją na podwórku bo nie mam jeszcze podjazdu. Wyjechałem po ciężkich bojach oraz rozładowaniu akumulatora, który podmieniłem na inny. Okazało się że pod maską był market-oryginał . Może ktoś wie jaki był oryginalnie montowany w 1.8 16V z klimą i pełną elektryką ?
szumi1977 pisze:Kupiłem niedawno Zafirkę. W niedzielę po roztopach zakopałem ją na podwórku bo nie mam jeszcze podjazdu. Wyjechałem po ciężkich bojach oraz rozładowaniu akumulatora, który podmieniłem na inny. Okazało się że pod maską był market-oryginał . Może ktoś wie jaki był oryginalnie montowany w 1.8 16V z klimą i pełną elektryką ?
Bodek wielkie dzięki. no coś podejrzewałem że to małe barachło (54Ah) mi tu nie pasuje. Cóż w golfie mam 2 letnią 60 warty to sobie zamienię a chinola wrzucę do golfa, notabene ładowanego lidlowskim prostownikiem :>