Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kejdzejek, spróbuj na przemkowskiej...
albo wpadnij na spot, będzie tech to podzialamy
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
Dzięki Bajbus
Dzwoniłem na Przemkowską, ale gościu powiedział, że takich rzeczy nie robią tylko w ASO(erze)?!
Podjadę na spot bo 330zł to chyba za dużo na włączenie kilku funkcji?
kejdzejk
ojć to jak na przemkowskiej nie robią to na spocie może być problem....
albo im sie nie chciało...
już tak zeszli z ceny?
ostatnio mówiłeś ze Ci 360 zaśpiewali w JG...
Witam. Jest to mój pierwszy post, gdyż dopiero od dwóch dni jestem właścicielem Zafiry. Właśnie od dwóch dni poznaję zakamarki i tajniki tego wynalazku. Również stwierdziłem, że mój komputer nie jest w pełni aktywny. Można na nim pracować tylko w trybie radio i telefon Jednak godzinę temu poszerzyłem jego funkcje o samochód. Zrobił to gość, który przyjechał do mnie do garażu z przenośnym komputerem i uaktywnił mi tę funkcję Niestety języka polskiego nie udało mu się wprowadzić. Poinformował mnie, że mam szukać do tego celu płyty z odpowiednim programem i samodzielnie w prosty sposób będzie można to uaktywnić. Za wszystko wraz ze sprawdzeniem zgodności kilometrów z licznikiem, zapłaciłem stówkę.
a co do zmiany języka, musisz powetrować trochę forum, bo była sprawa poruszana
powodzenia
Kolego Piotr, ze zmianą języka w komputerze na polski - radzę znaleźć Ci osobę która ma w tym już doświadczenie i odpowiedni soft. Mój kolega próbował na własną rękę i mało brakowało a skończyła by się cała zabawa w serwisie.
Jestem swiezo po odblokowaniu komputra w mojej zafirce.Wszystko chula jak powinno.Kosztowalo mnie to w serwisie Opla w niemczech 45 eu(da sie przerzyc).jako gratis zalali mi do pelna plyn do spryskiwaczy na zime.pozdrowienia
Na wyświetlaczu mam 3 zakładki -radio, telefon i komputer. Jak uruchomię auto, ale nie ruszę jest wszystko OK - mogę lewym pokrętełkiem przeskakiwać sobie pomiędzy zakładkami. Ale wystarczy, że kawałek pojadę i już nie mogę przeskakiwać, nie reaguje pokrętło. Czyżby padało pokrętło?
Pozdrawiam
franki
Zafira C 1.4 Turbo 120KM Cosmo
Corsa D 1.2
Astra G 2.0 DTH Sport