Opel Zafira ze Szwajcarii - PRZYSUCHA
Moderator: Tunio999
Opel Zafira ze Szwajcarii - PRZYSUCHA
A może ktoś powie coś o TEJ
Ostatnio zmieniony 24 lut 2012, 20:41 przez mariusz71, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Auto jet ciemne i zdjęcia tez, ja tu nic takiego niepokojącego nie widzę, środek strasznie odpicowany, pewnie na sprzedaż. Z tyłu klapa delikatnie odstaje, ale to częsty widok w ZA.
Felgi i autko wypolerowane aż miło.
Kierownica i środek wygląda na mało zniszczone, tylko na fotelu kierowcy przy oparciu coś się pruje (pewnie jet przetarte - miałem tak w astrze G, a fotka jest sprytnie zrobiona).
Przeglądy w książce - co 2 lata - może, ale pewny nie jestem.
VIN- u nie m więc tyle.
Uważam, że warto pooglądać na żywo, ponieważ są to okolice Radomia zaleciłbym wysoką czujność.
Felgi i autko wypolerowane aż miło.
Kierownica i środek wygląda na mało zniszczone, tylko na fotelu kierowcy przy oparciu coś się pruje (pewnie jet przetarte - miałem tak w astrze G, a fotka jest sprytnie zrobiona).
Przeglądy w książce - co 2 lata - może, ale pewny nie jestem.
VIN- u nie m więc tyle.
Uważam, że warto pooglądać na żywo, ponieważ są to okolice Radomia zaleciłbym wysoką czujność.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
napisane że serwisowana w ASO.mariusz71 pisze:A może ktoś powie coś o TEJ
z pieczątki raczej nic takiego nie wynika.
pozdrawiam
ta książka to sa wpisy odnsnie spawdzania emisji spalin co 2 lata i 30 tyś km. Nie ma fotek dalej czy była poza tym przeglądem serwisowana. odpicowana typowo na handel, potem bedzie trudno zmyć te plaki i inne syfy z lakieru. Pogadaj z kolegami z klubu którzy sprzedają zafiry to Ci cos fajnego może znajdą i prawdziwego.