[A] - Zero - 2.0T benzyna, OPC, 225KM, 2003

Moderatorzy: Tunio999, Tazz

Wiadomość
Autor
Michał_OPC

#16 Post autor: Michał_OPC »

mnie tez sie podoba

zero

#17 Post autor: zero »

leeoon pisze:No! Ładniutka.Niezłe modyfikacje(oprócz gazowni :czerwona: ):)Życzę 100 000 000 kilometrów bez awaryjnej jazdy!!!!
zagazowuje każde swoje auto i to samemu ;) trzeba tylko to robić z głową zgodnie za sztuką i bez oszczędzania :D

mam wyrobione o tym zdanie i go nie zmienię :D a czy to zagazowane 2.0T czy 3.0V6 jakoś mi różnicy nie robi ;)

upalam te auta na lotniskach w większości na gazie i jeszcze nic się nie stało :D a mało kilometrów nie robię :D

Mihó

#18 Post autor: Mihó »

zero, możesz zerknąć na pw ?

cieniassss

#19 Post autor: cieniassss »

zero pisze:zagazowuje każde swoje auto i to samemu ;) trzeba tylko to robić z głową zgodnie za sztuką i bez oszczędzania :D

mam wyrobione o tym zdanie i go nie zmienię :D a czy to zagazowane 2.0T czy 3.0V6 jakoś mi różnicy nie robi ;)
tak trzymać

zero

#20 Post autor: zero »

cóż końcowy tłumik przegrał walkę z czasem :D a może nie tylko z czasem :P

udało się na szczęście zdobyć nowy oryginał :D będzie cicho :D

Obrazek

przy okazji zdobyta została praktycznie nową puchę od 2.2 :D

Obrazek

Awatar użytkownika
alpi666
Bywalec
Model:

#21 Post autor: alpi666 »

a po co pucha od 2.2 :D?
Turbo żyje :--) Turbo pije :--(

cieniassss

#22 Post autor: cieniassss »

alpi666 pisze:a po co pucha od 2.2 :D ?
zapewne żeby wlot do turbo był bez zwężki nad silnikiem

zero

#23 Post autor: zero »

cieniassss pisze:
alpi666 pisze:a po co pucha od 2.2 :D ?
zapewne żeby wlot do turbo był bez zwężki nad silnikiem
ano kolega ma rację :)

kolejne małe przygotowania elementów do wnętrza :P

Obrazek

sebavcv

#24 Post autor: sebavcv »

pogratulować przyjemności na światłach jak innym szczęki opadają ;jest czym cisnąć;przyjemnej jazdy i bezawaryjności :lol:

bartekropczyce

#25 Post autor: bartekropczyce »

w jakiej cenie zmieściłeś się z obniżaniem zofii, i co musiałeś wymieniać. Zastanawiam się zeby swoją obniżyć tak jak ty masz ;p

zero

#26 Post autor: zero »

bartekropczyce pisze:w jakiej cenie zmieściłeś się z obniżaniem zofii, i co musiałeś wymieniać. Zastanawiam się zeby swoją obniżyć tak jak ty masz ;p
sprężyny kupiłem tutaj na forum :) zmieściłem sie w około 150zł + parę godzinek na porobienie wszystkiego :)

odrazu wymieniłem niedomagające już sworznie i łączniki stabilizatora

bartekropczyce

#27 Post autor: bartekropczyce »

ktoś tutaj zalatwia takie sprężyny czy jak ?

zero

#28 Post autor: zero »

bartekropczyce pisze:ktoś tutaj zalatwia takie sprężyny czy jak ?
tego mi nie wiadomo ;) jeden z kolegów zdemontował i wystawił tutaj w dziale giełda ;)

bagat

#29 Post autor: bagat »

Bardzo mi sie podobaja ZA OPC i chyba jak bede swoją zmieniał, to takie cuś wuszukam na następcę. Wcale mi srebro nie przeszkadza, chociaż nie lubie tego koloru a sam mam taką zochę. Co do mocy, to wiecej niż 250KM przy FWD nie ma większego sensu nawet z LSD. Piękna fura!

cris559

#30 Post autor: cris559 »

Mnie również bardzo podoba się Twoja Zocha no i czekam na foty zamontowanych wskaźników :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira A”