końcówki drążków kierowniczych & sworznie zwrotnic
Moderator: Sebu$
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
cieniassss pisze:ruville lub lemforderTooomuss pisze:Koledzy jaką końcówkę drążka byście polecili (firma) ??
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Z bardzo wieloma opiniami spotkałem się jeżeli chodzi o producentów ale chyba się zdecyduję na lemforder bo też w niedługim czasie czeka mnie wymiana.Produkowane są w wielu miejscach na świecie ale myślę że będzie ok. Może jest ktoś kto zmieniał jakiś czas temu te końcówki bądź inne i mógłby zaopiniować jak się spisują .
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2012, 20:04 przez Tommy, łącznie zmieniany 1 raz.
Co do końcówek drążków to trudno tak na prawdę ocenić , który producent jest lepszy. To zależy od jakości drogi po jakiej sie poruszamy. Jeden kupi danego producenta i będzie szczęśliwy przez kilka lat a drugiego będzie czekała wymiana już po roku. Mój kumpel mieszka przy ul. gruntowej i wymienia końcówki drążków częściej niż ja , ale ja na moje szczęście to mieszkam przy drodze asfaltowej i generalnie po takich się poruszam . To tyle z mojej strony panowie