Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Czy któraś wersja zosi miała na pionowym profilu drzwi, lampkę sygnalizacyjną otwarcia drzwi dla nadjeżdżających z tylu? Widziałem w golfie zrobiony taki dodatek, przyznam że bardzo dobrze widoczne ostrzeżenie.
Scorpio I Lift-back 2.0(OHC)>VW Golf III Variant 1.9TDI(ALE)> ZA 2.0(Y20DTH)>ZC 2.0 (A20DT)
Znalazłem kiedyś w sieci naklejany panel na boczny profil drzwi, jak odszukam podam link.Połączamy pod oświetlenie wewnętrzne, bo zawsze się pali w sytuacji postojowej.
Pytałem bo miałem nadzieję ze opel też wpadł na taki wynalazek. czyli pozostaje radosna twórczość.
Przekopuje historie.
Scorpio I Lift-back 2.0(OHC)>VW Golf III Variant 1.9TDI(ALE)> ZA 2.0(Y20DTH)>ZC 2.0 (A20DT)
kafarek23 pisze:również jestem zainteresowany tym tematem jeśli był by ktoś kto podpowie jak rozwiązać sprawę instalacji to bym był wdzięczny
Co do instalacji to sprawa jest banalnie prosta wystarczy wykozystać jeden ze stałych plusów w instalacji drzwi a sygnał masowy pociągnąć od włącznika znajdującego sie w słupku drzwi(odpowiedajacego za włączanie lampki wnętrza)
Też myślałem o takim gadzecie bo brakuje mi tego od czasów gdy przesiadłem sie z poczciwej Ładzianki, ale jakoś ciągle coś wypada i wbija sie w kolejkę
Ja natomiast mam pytanie moze banalne ale czy da sie wylaczyc oswietlenie gorne przy otwartych drzwiach. Doszedlem ze przy zamknietych pociaga sie za wlacznik swiatel mijania natomiast zastanawia mnie cwancyk tzw wylacznik czy sie gdzies znajduje. Pozdr
Kolego też myślałem o wykorzystaniu "+" z drzwi i wzięciu "-" z krańcówki słupków ale czy ktoś próbował przeciągać przewód przez te nasze przejściówki bo ja nie będę ryzykował rozwiercaniem ktoś ma jakieś propozycje ??
opelmen, to juz musi sobie sprawdzic każdy indywidualnie bo wiadomo nie każda Zośka ma takie samo wyposażenie(szyby, głosniki, lusterka).
Aczkolwiek mysle ze miejsce na włżenie pinu do kostki powinno się znależć-kwestia tylko dobrania pinów