nie świeci jedno światło cofania i jeden kierunek
-
hemi68
nie świeci jedno światło cofania i jeden kierunek
Witam szanownych forumowiczów.Od pewnego czasu mam problem z tylnymi swiatlami,kilka tyg. temu pokazal sie komunikat reversing light,sprawdzam brak lewego swiatla cofania ,wiec wymiana żarowki,dalej nie świeci no to druga,to samo,ku zaskoczeniu info na wyswietlaczu zniknelo,no to autko pod opcoma,brak bledow.Pomiar miernikiem nic nie daje to wiem ale moze, moze, wypinam kostke z lampy ,jakies napiecie szczatkowe 0.25V no to klapa w dol i do domu
.Po kilku dniach podobny problem,tylko ze z tylnym kierunkiem ale prawym,czynnosci te same i ten sam rezultat , czyli du...Dodam ze czestotliwosc klikania jest taka sama jak normalnie czyli nie szybciej.Czytalem na forum ze zarowki sa ze soba w jakis sposob powiazane,wiec wymienilem wszystkie,co na temat bezpiecznikow,sprawdzilem wszystkie(pozniej dlugie programowanie szyb zam itp.)Moze ktos z kolegow ma jakas podpowiedz gdzie szukac.Z gory dzieki 
-
hemi68
Tak jak kolego napisałeś zrobiłem i dalej nic,wlasnie jestem na etapie szukania przekażnika od kierunków,ale chyba jestem ślepy bo nie moge go namiezyć
[ Dodano: Nie Mar 25, 2012 15:23 ]
Witam ponownie i znowu pytanie.Po ponownym podpięciu opcoma wywaliło mi błędy P1530-04 P0615-04 U2116-00.Czy ma to jakiś związek z moim problemem
[ Dodano: Nie Mar 25, 2012 15:23 ]
Witam ponownie i znowu pytanie.Po ponownym podpięciu opcoma wywaliło mi błędy P1530-04 P0615-04 U2116-00.Czy ma to jakiś związek z moim problemem