Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U każdego dobrego mechanika można dostać koncentrat, ja u swojego mechanika kupowałem jakiś czas temu i też jest ok. Z tego co się orientuję to jest właśnie K2, koloru pomarańczowego.
komura85, jak zgasisz silnik, podniesiesz maskę i usłyszysz że syczy, nic nie ruszając to ok.
jeśli natomiast nic nie usłyszysz i odkręcisz korek i dopiero w momencie odkręcania zacznie syczeć (jakbyś odkręcał butelkę wody) to musisz obadać korek, spróbuj go rozłożyć, przemyć i złożyć, jak nic z tego nie będzie to kup nowy i po sprawie. nowy w ASO jakieś 60 zł, zamiennik w sklepach od 10 zł.
Ja też mam zamiar dolać koncentratu po uprzednim ściągnięciu takiej samej ilości ze zbiorniczka tylko jak to jest z tymi kolorami, bo gdzieś mi się obiło o ucho że raczej kolor powinien być ten sam. Nie wydaje mi się co by tak miało być, ale............. no właśnie to ale