PREPARAT DO DEZYNFEKCJI KLIMATYZACJI
Moderator: Sebu$
-
Maciek
-
darek
-
kicaj
sa 2 metody odgrzybiania ultradzwiekami i ozonem... w zeszlym roku kosztowalo mnie to 150zeta wlacznie ze sprawdzeniem klimycbm80 pisze:Z tego co czytalem przed jakims rokiem to sa tez specjalne metody bezplynowe, gdzie wtlacza sie odpowiedni gaz do instalacji i on wszystko tlucze. Wtedy nie powinno byc raczej problemow z potencjalnymi zwarciami.
-
cbm80
-
kicaj
-
Wojtek
-
cbm80
Jakis czas temu zastosowalem ten specyfik z Lidla. Mily zapach byl tylko przez kilka godzin, a pozniej nadal czuc smrodek od klimy. Zdecydowanie odradzam ten preparat, bo kompletnie nic nie daje.
A co powiecie na temat tych dostepnych na Allegro w okolicach 30zl ale dzialajacych podobnie jak ten z Lidla tzn. przez powietrze a nie w postaci cieklej piany?
Reklamuja te specyfiki jako takie ktore faktycznie likwiduja grzybki, czy ktos ma jakies doswiadczenia w tym temacie?
A co powiecie na temat tych dostepnych na Allegro w okolicach 30zl ale dzialajacych podobnie jak ten z Lidla tzn. przez powietrze a nie w postaci cieklej piany?
Reklamuja te specyfiki jako takie ktore faktycznie likwiduja grzybki, czy ktos ma jakies doswiadczenia w tym temacie?
-
cbm80
A jak masz dziurawa chlodnice lub przewody to gwarancja tez obowiazuje? Bo w zasadzie w inny sposob nie masz szans pozbycia sie czynnika.Wojtek pisze:W Krakówku nabicie wolaja od 150 do 180 ale sa serwisy w ktorych placi sie za tyle czynnika ile weszlo a nie ryczaltem wiec za nabicie zapłaciłem 100zł odgrzybianie 60zł oczywiście dają gwarancje i jak w tym sezonie mi gaz zwieje to dobijaja gratis wiec jest git.
-
Wojtek
-
Daszek
witam
kupiłem preparat do czyszczenia klimatyzacji CarPlan kleen air. Czy ktoś może stosował już ten środek?
http://www.allegro.pl/item659488673_car ... zacji.html
kupiłem preparat do czyszczenia klimatyzacji CarPlan kleen air. Czy ktoś może stosował już ten środek?
http://www.allegro.pl/item659488673_car ... zacji.html
-
71wujas
-
scaniairizar
-
Maciek