Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam dzis jak przyjechałem i zobaczyłem ze z przodu z lewej strony leci prawie ciurkiem płyn chłodzący? Pojechałem na kanał i z lewej i prawej strony jest taki jakby zawór i ten z lewej strony jest caly mokry.Co to moze bys??
ja nie wiem i się nie zastanawiałem mam taki cienki wężyk od kroplówki - wprowadzam go przez zbiornik - lekkie zassanie i woda sama zchodzi
2 dni temu to ćwiczyłem - uzupełniłem koncentratem tże na razie do -20 mam spokój
- ale będę musiał wzmocnić przed wypadem w góry
mam 1.6 benzyne z 2000 roku i stojac przodem do auta z lewej strony przychlodnicy jest czerwony zaworek odkrec go nie wyciagaj do konca i juz zlatuje do pusta . trwa to moze ok 3 minut zakrec wszystko. korek wyglada jak ten ktory nakrecasz na wetylek tylko ze czerwony i nieco grubszy
mam pytanko, czy ktoś wie jaka jest zdolność do parowania płynu chłodniczego? wyparuje szybciej niż woda, czy wolniej? bo zdaje się że jest gęstszy no i na pewno ma niższą temperaturę zamarzania.
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę, aż ciężko czasami ich wyprzedzić.
eh to kiepsko. myślałem że jak ma parowanie zbliżone do wody to sobie samo powolutku spod chodniczków wyschnie, bo przez zepsuty korek od zbiornika wyrównawczego trochę płynu poleciało mi do samochodu. nie mam jak aktualnie wysuszyć, więc przez całą zimę będę śmigał a dopiero na wiosnę się wezmę za to. dzięki kris, za info
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę, aż ciężko czasami ich wyprzedzić.