Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
problem z układem elektrycznym a mianowicie jade sobie az tu nagle zapala mi sie migacz na stałe i gaśnie na wyswietlaczu data (godzina i temperatura swieci sie) ,pozniej kawalek dalej spalony bezpiecznik od podswietlenia deski , zapalniczka (ale to jest jeden i ten sam) predkosciomierz przestal dzialac. wymienilem bezpiczniki ale mam tez nowy problem oswietlenie niechce zgasac nie dziala rowniez lampa tylna prawa + podswietlenie rejstracji (jeden bezpiecznik) i gdy mam wlaczone swiatla siedze w aucie z zamknietymi drzwiami piszczek piszczy a powinien tak jak wczesniej piszczec dopiero po odtwarciu drzwi prosze o pomoc z gory dziekuje pozdrawiam
co do podświetlania deski i zegarów, to trzeba by ją rozkręcić i poszukać tam przetartego przewodu...
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
w tym problem ze po wymianie bezpiecznika od zegara wszystko działa bez problemu w tej chwili pali mi sie lampka podwietlenie w srodku nawet po zamknieciu centralnym i jeszcze zapaliniczka działa tylko wtedy gdy mam właczone światł
A jak otworzysz klapę bagażnika to zapalają się światła wsteczne ... Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać
A tak na poważnie to tak jak koledzy wyżej, radzę podjechać do dobrego elektryka.
lukasus9 pisze:A jak otworzysz klapę bagażnika to zapalają się światła wsteczne ... Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać
A tak na poważnie to tak jak koledzy wyżej, radzę podjechać do dobrego elektryka.
hehe ale smieszne tutaj na tym forum sie doradz a nie zartuje kazdy załozyciel temetu oczekuje porady co zrobic zeby bylo dobrze
Nie obrażaj się ale taka świątecznie rozświetlona zafa każdego zainteresuje.Ale współczuję i z okazji zbliżających się świąt życzę pogody ducha i dobrego elektryka.
arek2185 pisze:
hehe ale smieszne tutaj na tym forum sie doradz a nie zartuje kazdy załozyciel temetu oczekuje porady co zrobic zeby bylo dobrze
Zgadza się że na forum się doradza i dlatego napisałem, że powinieneś podjechać do dobrego elektryka. Zażartowałem i przeprosiłem, a teraz na dokładkę życzę Ci arek2185 zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia
he he dzisiaj jadac właczyłem kierunek zapalil mi sie wsteczny koles za mna tez wbił wsteczny i wycofał nie wiedzialem o co chodzi ale jak zajechalem na parking to sie dowiedzialem
wiec dojechala zrobilo mi zwarcie tam gdzie sobie z tylu zrobilem zapaliczki pod lodówke wypalila cala tylne elektryke w serwisie opla zrobili normalnie musialem zaplacic 750 zł ale ze szfagier tam robi to zaplacilem 150 zl plus dwie flachy. przezyje