[C] - Khonanesta- 2.0 CDTI, Tourer Cosmo, 165 KM, 2012,
[C] - Khonanesta- 2.0 CDTI, Tourer Cosmo, 165 KM, 2012,
kilka zdjęć mojej Zafiry Tourer Cosmo
poprawiłem - będzie lepiej wyglądało
na drugi raz zapoznaj się z TYM - józek
poprawiłem - będzie lepiej wyglądało
na drugi raz zapoznaj się z TYM - józek
Ostatnio zmieniony 07 maja 2012, 18:21 przez Khonanesta, łącznie zmieniany 2 razy.
- Tunio999
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ex ZB 1.8 SPORT
- Model: 2008
- Oznaczenie silnika: Z18XER
To proponuję na rzepy ja tak mam zamontowane w swojej Zośce A na klapie bezpiecznikówKhonanesta pisze:... a nie chciałbym wiercić w nowym, jeśli ma ktoś jakąś koncepcję to poproszę
A jeżeli nie to polecam http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=677 może tutaj coś znajdziesz
- Albert Einstein
Jeśli chodzi o zawieszenie to jest ok. Nie jest miękkie bo i nie może być ale za twarde też nie.Dobrze trzyma zakrętów i drogi nawet przy większych prędkościach.Dobrze wyłapuje nierówności i dziury - nie mam zastrzeżeń.
[ Dodano: Czw Maj 10, 2012 17:32 ]
dzięki za koncepcję z rzepami już wiem gdzie przyczepię - teraz tylko czekam na rzepy i wrzucę kilka fotek znikną kable i radio z panelu środkowego
[ Dodano: Czw Maj 10, 2012 17:32 ]
dzięki za koncepcję z rzepami już wiem gdzie przyczepię - teraz tylko czekam na rzepy i wrzucę kilka fotek znikną kable i radio z panelu środkowego
No niestety ja mam inne odczucie odnosnie zawieszenia,jest naprawde twarde i czuc wszystkie nierownosci.W zakretach samochod spisuje sie nieco lepiej,faktycznie nawet fajnie trzyma sie drogi.Najgorsze jest te slabe przyspieszenie....Naprawde jak na 165km samochod jest mulowaty.Plusy to wygoda,przestrzen,cisza w kabinie.Minus to tak jak wspomnialem,twarde zawiecho,slaby silnik jak na taka wage,sporo pali(na trasie 8l na 100km to norma)Czeszcza plastiki,zrobilem przez miesiac 10tys km i zaznaczam ze poruszam sie po Francji,po prostych drogach a plastiki trzeszcza jak zle ulozony parkiet na podlodze
Wyceraczki przy mocnym deszczu,slabo zbieraja,sa poprostu za wolne.Jest wiele minusow napewno wiecej niz plusow ale nie bede wszystkiego pisal bo zaraz bedzie tu protest na forum.Pozdrawiam
Wyceraczki przy mocnym deszczu,slabo zbieraja,sa poprostu za wolne.Jest wiele minusow napewno wiecej niz plusow ale nie bede wszystkiego pisal bo zaraz bedzie tu protest na forum.Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 06 cze 2012, 21:57 przez jakub111, łącznie zmieniany 1 raz.