Modyfikator PLUS
Moderator: Mariusz
Modyfikator PLUS
Witam.
Mam pytanko odnośnie tego specyfiku ↑ tak bardzo zachwalanego w tvnTURBO. Czy ktoś go już "zażywał" i czy faktycznie ma tyle zalet
Mam pytanko odnośnie tego specyfiku ↑ tak bardzo zachwalanego w tvnTURBO. Czy ktoś go już "zażywał" i czy faktycznie ma tyle zalet
to nie jest coś takiego jak ceramizer? w jakiejś gazecie test przeprowadzali. tylko że on wypełnia mikro ubytki w strukturze silnika. przed użyciem na pewno sporo bym poczytał.
- timi68
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Volvo S60 D5 AWD 215/440
- Model: II
- Oznaczenie silnika: D5-2.4
Jeśli nie masz probelemów z silnikiem to po co szukać szczęścia ?lukasus9 pisze:przymierzam się do użycia tego specyfiku.
http://www.modifikator.pl/oprodukcie-mo ... do-silnikarzadki pisze:przed użyciem na pewno sporo bym poczytał.
W mojej Lagunie (wiem, to forum Zafiry, ale niedługo się przesiadam ) zastosowałem ten złoty środek. Efekt? Żaden. Odpala od razu, żadnych zmian co do spalania itp. Sto parę zł wydane w błoto. Nie odradzam kupna, ale i nie polecam. To co tam piszą to tylko chwyt reklamowy i nic więcej. Jak piszą Koledzy powyżej: jeśli silniczek jest zdrowy to po co używać ulepszaczy?