Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Takie pytanie, czy jak sobie zamontuje lampy poliftowe to i klapa podejdzie ? Ta z ZA jakaś ładniejsza a swoją i tak muszę zmienić bo walona i rdzewieje
Zauważyłem kolejną różnicę, chyba. Przed liftem podłokietnik dla pasażerów 2 rzędu wygląda mniej więcej tak, jak podłokietnik dla kierowcy. W polifcie opuszcza się środkowe oparcie fotela 2 rzędu i przekręca taką niby poduszkę, która tworzy oparcie dla łokcia. Dodatkowo jest jeszcze uchwyt na 2 kubki.
Silnik 125KM był montowany już od 2001r. w Oplach tak więc i nasze Zośki będą miały te silniki od roku 2001r. Chciałem tylko jeszcze dodać , że w 2002r. był chyba również przeprowadzony drobny lifting auta bo zmieniono kształt nakładek lusterek zewnętrznych. Co prawda z zewnątrz niczym się nie różnią ale mają w innych miejscach mocowania do lusterek od wewnątrz. Wiem o tym bo sam musiałem dokupić drugą parę nakładek , poliftowych
Ja mam Zosie 2002r na tylnej klapie zero napisów a w oparciu 2 rzędu siedzeń jest
oparcie (podłokietnik) i uchwyty na dwa kubki. Myślę że tak wyleciała z Bochum bo dziadek pierwszy właściciel nic w niej nie zmieniał.