[B] - kulek123 - 1.9CDTI - 120KM - 2006 - Panorama
[B] - kulek123 - 1.9CDTI - 120KM - 2006 - Panorama
Witam
Przyszedł czas zaprezentowania swojej Zafirki.
Wyposażenie: Panorama, szyby i lusterka w automacie, klimatyzacja automatyczna, podgrzewane fotele, spryskiwacze reflektorów, kolorowy wyświetlacz DVD 90, czujnik deszczu i zmierzchowy, klimatyzowany schowek. Może jest coś więcej ale jeszcze o tym nie wiem .
Zafirka z 2006 roku z przebiegiem 165000 km bez aluminiowych felg (podobno tak wyjechał z fabryki. Pozytywnie zaskoczyło mnie spalanie wskazywane przez komputer (jak na razie nie wierzę w te wskazania) trasa 60% miasto 40% około 25 kilometrów dziennie.
Pozdrawiam
troszkę poprawiłem zdjęcia - józek
Przyszedł czas zaprezentowania swojej Zafirki.
Wyposażenie: Panorama, szyby i lusterka w automacie, klimatyzacja automatyczna, podgrzewane fotele, spryskiwacze reflektorów, kolorowy wyświetlacz DVD 90, czujnik deszczu i zmierzchowy, klimatyzowany schowek. Może jest coś więcej ale jeszcze o tym nie wiem .
Zafirka z 2006 roku z przebiegiem 165000 km bez aluminiowych felg (podobno tak wyjechał z fabryki. Pozytywnie zaskoczyło mnie spalanie wskazywane przez komputer (jak na razie nie wierzę w te wskazania) trasa 60% miasto 40% około 25 kilometrów dziennie.
Pozdrawiam
troszkę poprawiłem zdjęcia - józek
Ostatnio zmieniony 09 cze 2012, 15:20 przez kulek123, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Ładna panoramka z przyjemnym lakierkiem i dobrym wyposażeniem - tylko jeździć.
To 5,5 - to musiałeś się bardzo ślimaczyć - nie męczy cię taka jazda
To 5,5 - to musiałeś się bardzo ślimaczyć - nie męczy cię taka jazda
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.