Podswietlenie kokpitu i komputera - dziwne zachowanie
-
hatson
Podswietlenie kokpitu i komputera - dziwne zachowanie
Witam,
ostatnio podczas jazdy z wlaczonymi swiatlami. przygasl mi ekran komputera i podswietlenie zegarow. Ledwo sie swieci, tak, ze w dzien nic na ekraniku nie widac. Zeby bylo smieszniej, to jak wylacze swiatla, to podswietlanie jest OK. zarowno zegary jak i ekran jest prawidlowo podswietlony. W ustawieniach mam ustawione caly czas na tryb dzienny. Jakis bezpiecznik, czy jaka cholera ?
Pozdrawiam
Pawel
ostatnio podczas jazdy z wlaczonymi swiatlami. przygasl mi ekran komputera i podswietlenie zegarow. Ledwo sie swieci, tak, ze w dzien nic na ekraniku nie widac. Zeby bylo smieszniej, to jak wylacze swiatla, to podswietlanie jest OK. zarowno zegary jak i ekran jest prawidlowo podswietlony. W ustawieniach mam ustawione caly czas na tryb dzienny. Jakis bezpiecznik, czy jaka cholera ?
Pozdrawiam
Pawel
-
mzabierek
-
Anony Mous
-
hatson
Dzieki koledzy za pomoc. Tak to jest, jak sie nie czyta instrukcji. Faktycznie bylo sciemnione tym pokretlem po lewej stronie. Ja bylem przekonany, ze to jest regulacja tempomatu i myslalem, ze mi nie dziala (oznaczenie jest identyczne jak przy tempomacie). Glupio mi normalnie no ale coz. No ale to w takim razie, czy nie ma w tym aucie mozliwosci regulowania predkosci an tempomacie ?
Pozdrawiam
Pawel
Pozdrawiam
Pawel
-
raiden
Apropos dziwnego zachowania miałem dzisiaj jednorazową dziwną akcję z tablicą zegarów, jechałem sobie do domu parę ładnych km tak +/- 90km/h i nagle ni stąd i zowąd "zresetowały" się zegary - wskazówki poszły na zero i zgasły wszystkie kontrolki, po sekundzie wszystko się uruchomiło tak jak przy załączaniu zapłonu i działa... Co to za cholera...? żadnych błędów na O-C.
-
shaqal
CIM lub liczniki do przejrzenia.raiden pisze:Apropos dziwnego zachowania miałem dzisiaj jednorazową dziwną akcję z tablicą zegarów, jechałem sobie do domu parę ładnych km tak +/- 90km/h i nagle ni stąd i zowąd "zresetowały" się zegary - wskazówki poszły na zero i zgasły wszystkie kontrolki, po sekundzie wszystko się uruchomiło tak jak przy załączaniu zapłonu i działa... Co to za cholera...? żadnych błędów na O-C.
Masz może fabryczny alarm?