OPEL ZAFIRA 2.0T OPC 241PS SZWAJCARIA IGŁA!!!! ../Radom
Moderator: Tunio999
OPEL ZAFIRA 2.0T OPC 241PS SZWAJCARIA IGŁA!!!! ../Radom
Ostatnio zmieniony 08 paź 2012, 22:02 przez JK, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Zafiry
- Model: wszystkie
- Oznaczenie silnika: różne
- Zafiromaniak
u mnie masz wszystkie oryginalnypowiedz mi gdzie mają oryginalny to jadę w ciemn
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2012, 11:25 przez Andrzej2503, łącznie zmieniany 1 raz.
sklepik z Zafirami B i C
-
- Zafiromaniak
podbiel, dzięki temu forum dotarło do mnie już wieeelu klientów (czego nie ukrywam)
również dzięki mnie wieeelu dowiedziało się, że takie forum istnieje i się tu zarejestrowało.
Czy sądzisz, że te wszystkie auta nie były sprawdzane w GM pod znanym tu numerem. I jakoś problemów nikt z tym nie miał.
również dzięki mnie wieeelu dowiedziało się, że takie forum istnieje i się tu zarejestrowało.
Czy sądzisz, że te wszystkie auta nie były sprawdzane w GM pod znanym tu numerem. I jakoś problemów nikt z tym nie miał.
sklepik z Zafirami B i C
Nigdy nie oglądałem twoich autek i nie wiem jakie masz podejście do klienta. Na ten temat nie będę dyskutował ale byłem już w niejednym miejscu w poszukiwaniu samochodu. Jedno co mogę stwierdzić to to, że do Radomia i Poznania po autko nie pojadę nawet jak bym miał jeździć PKS-m. Jeśli jest tak jak mówisz (piszesz) to chwała ci za to i jesteś chyba jedynym który zbiera pozytywne opinie. Jeśli nikt nie ma do ciebie wątków to niech tak pozostanie.