Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Panowie - na podstawie nr VIN robiłem wyposażenie do tej pory dla 7-miu autek i tylko w 3 przypadkach pojawiały się kody wyposażenia NW7 lub NW9 oznaczające, że samochody wyjechały z fabryki z TC
Wnioskuje że posiadanie oraz zapalanie się po przekręceniu kluczyka kontrolki kontroli trakcji nie gwarantuje posiadanie owej opcji tak? Nawet pomimo posiadania wersji ELEGANCE.
hmm to muszę dokładniej depnąć u siebie bo nie mam TC przycisku ale kontrolke mam. No i z piskiem nie raz mi się udało ruszyć... tyle że może to działa przy porządnym zrywie.... Od 2001 modelowo było 125KM ja mam tak samo. Rocznik produkcji 2000 i 125KM
Ostatnio zmieniony 15 lis 2009, 20:10 przez kris, łącznie zmieniany 2 razy.
Czyli brak przyciska on/off TC nie jest równoznaczny z brakiem tej opcji.
Idzie sprawdzić inaczej jak zachwianie przyczepności auta czy palenie gumy na starcie aby mieć pewność czy TC jest czy nie?
Ja w swojej sprawdzałem na śniegu,przy ostrzejszym dodaniu gazu lampka miga i czuć działanie układu czyli mam TC ale na boczny poślizg nie reaguje czyli ESP brak.Kolega MieHor sprawdził mi prz pomocy nr.VIN i wyszło że mam tylko TC..