witam
mam pytanko dla laika wymienialem filter przeciwpylkowy i nie wiem czy dobrze go wsunalem, bo nie sprawdzilem jak byl stary wsuniety, napiszcie mi czy te strzalki co sa na nim narysowane(mam filter mann) i napisane po miedzy nimi AIR FLOW maja byc ukierunkowane w strone silnika czy w druga strone ?
prosze o szybka odpowiedz
pozdrawiam
ktora stona wsunac filter ?
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Strzałki mają być skierowane do kabiny.msx pisze:witam
mam pytanko dla laika wymienialem filter przeciwpylkowy i nie wiem czy dobrze go wsunalem, bo nie sprawdzilem jak byl stary wsuniety, napiszcie mi czy te strzalki co sa na nim narysowane(mam filter mann) i napisane po miedzy nimi AIR FLOW maja byc ukierunkowane w strone silnika czy w druga strone ?
pozdrawiam
Tak jak powietrze wlatuje z zewnątrz do wewnątrz.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
dzieki za info juz zmienilem strone a mozesz mi powiedziec czemu po wlaczeniu klimy i zamknieciu obiegu przez moment jest dziwny zapach , raczej to grzyb nie jest bo by bylo caly czas czuc lub tez tylko po wlaczeniu klimy bez zamykania obiegu probowalem ta bombe w samochodzie zamknac na 10min na klime ale nic to nie pomoglo jedynie ladny zapach jest po wlaczeniu nawiewuBodek pisze:Strzałki mają być skierowane do kabiny.msx pisze:witam
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2012, 18:48 przez msx, łącznie zmieniany 1 raz.
A jak nie ma strzałek?Bodek pisze: Strzałki mają być skierowane do kabiny.