licznik przebiegu nie podświetla się tak jak powinien.
Moderator: Sebu$
-
Doom
licznik przebiegu nie podświetla się tak jak powinien.
Witam.
Licznik kilometrów podświetla się w taki sposób że nie jestem w stanie przeczytać co wskazuje. Po jakimś czasie samo się naprawia... Spotkał się ktoś z czymś takim ?
Licznik kilometrów podświetla się w taki sposób że nie jestem w stanie przeczytać co wskazuje. Po jakimś czasie samo się naprawia... Spotkał się ktoś z czymś takim ?
-
Doom
MID jest podświetlony ok. regulacja działa prawidłowo bo mimo tego że nie widzę przebiegu to da się regulować podświetlenie ale w taki sposób że na najjaśniejszym ledwo co widać... Może jakiś zimny lut gdzieś... No ale wtedy po "puknięciu" wracałoby do normy a tutaj wraca do normy jak samochód się rozgrzeje... Jeszcze pytanie jakie powinno być ładowanie w Zafirce z X18XE1 ? U mnie jest 13.6V nie za małe ?
-
Freshh
-
gdulus
panowie dziś wyjmowałem licznik bo wymieniałem a plastikowa przezroczyta obudowe i jak wlozylem spowrotem licznik to juz mi nie działa przebieg auta w ogóle jest w tym porstokaciku ciemno i nie pokazuje nic, nic tam nie jst podświetlone wszystko poza tym działa , prosze pomóżcie jak to naprawić ???
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2012, 21:59 przez gdulus, łącznie zmieniany 1 raz.