Zafira B z Elbląga, 64 tys. przebieg za 30900?
Moderator: Tunio999
Zafira B z Elbląga, 64 tys. przebieg za 30900?
Witam wszystkich,
czy mogę prosić o ocenę wiarygodności tej oferty:
http://allegro.pl/opel-zafira-1-8ecotec-140km-10-alu16-klima-oplaty-i2633601759.html
Cena wydaje mi się za niska, ale proszę o opinie.
Czy ktoś zna tego sprzedawce? Konto nowe na allegro - AutoGieldaElblag, zero komentarzy, ale może ktoś kojarzy? Nowe konta i kwieciste opisy zawsze budzą moje podejrzenia... choć auto wygląda fajnie...
czy mogę prosić o ocenę wiarygodności tej oferty:
http://allegro.pl/opel-zafira-1-8ecotec-140km-10-alu16-klima-oplaty-i2633601759.html
Cena wydaje mi się za niska, ale proszę o opinie.
Czy ktoś zna tego sprzedawce? Konto nowe na allegro - AutoGieldaElblag, zero komentarzy, ale może ktoś kojarzy? Nowe konta i kwieciste opisy zawsze budzą moje podejrzenia... choć auto wygląda fajnie...
-
- Przeglądacz
- Imię: Piotr
- Auto: Opel Zafira1.9
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Szczerze mówiąc za te pieniądze raczej nie jest to realne (moim zdaniem). Ja bym odpuścił. Mimo, że benzyna i wyposażenie (dość ubogie). Opis pojazdu trochę różni się od tego co widzimy na zdjęciach (mam na myśli wyposażenie), podłokietnik (jest tylko z tyłu), komputer pokładowy (podstawowy), parktronic (nieoryginalny), lusterko nie jest fotochromowe. Może ktoś z tamtych stron ją obejrzy i napisze jak karoseria i stan techniczny.
-
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Zafiry
- Model: wszystkie
- Oznaczenie silnika: różne
Jakiś kosmiczna oferta - chyba że w kredycie 50% na 50%
Mam bardzo podobną do sprzedaży - ale i przebieg większy , i cena większa .
Ale przynajmniej auto prawdziwe i pewne.
PS. gdybym widział tu szansę zakupu dobrego auta to sam bym po nie pojechał i sprzedawał dalej.
A do sprzedawcy i tak nie można się dodzwonić
Już ktoś licytował to auto ale oferta została odrzucona.
Mam bardzo podobną do sprzedaży - ale i przebieg większy , i cena większa .
Ale przynajmniej auto prawdziwe i pewne.
PS. gdybym widział tu szansę zakupu dobrego auta to sam bym po nie pojechał i sprzedawał dalej.
A do sprzedawcy i tak nie można się dodzwonić
Już ktoś licytował to auto ale oferta została odrzucona.
sklepik z Zafirami B i C
-
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Zafiry
- Model: wszystkie
- Oznaczenie silnika: różne
wygląda na "nigeryjski przekręt" czyli niska cena i ładne autko ,żeby znależc jak najwięcej klijentów którzy wyślą zaliczkę na poczet zakupu autka ,którego w ogóle niema.!!!!!!!niby firma bo gościu pisze że cyt"cechą charakterystyczną oferowanych przezemnie aut "a podaje tylko jeden numer telefonu komórkowego i żadnego adresu!!!!!!!!!!!!!
zaklina że ma wyposażenie takie jak podaje a kłamie jak z nut.np.piszę ża ma alufelgi a to sa kołpaki strukturalne,podłokietnik a niema go wcale,welurowej tapicerki tez brak!!!najwidoczniej wszytkie jego slogany mają za zadanie uśpienie potencjalnych klijentów i w ten oto sposób gościu zarobi fajną sumke z tylko wysłanych zaliczek!!!!!!!!!!!!
wygląda na "nigeryjski przekręt" czyli niska cena i ładne autko ,żeby znależc jak najwięcej klijentów którzy wyślą zaliczkę na poczet zakupu autka ,którego w ogóle niema.!!!!!!!niby firma bo gościu pisze że cyt"cechą charakterystyczną oferowanych przezemnie aut "a podaje tylko jeden numer telefonu komórkowego i żadnego adresu!!!!!!!!!!!!!
zaklina że ma wyposażenie takie jak podaje a kłamie jak z nut.np.piszę ża ma alufelgi a to sa kołpaki strukturalne,podłokietnik a niema go wcale,welurowej tapicerki tez brak!!!najwidoczniej wszytkie jego slogany mają za zadanie uśpienie potencjalnych klijentów i w ten oto sposób gościu zarobi fajną sumke z tylko wysłanych zaliczek!!!!!!!!!!!!