Centrala GM Warszawa - potwierdzenie napraw gwarancyjnych
Moderator: Tunio999
-
twardypt91
-
Maciek
Szczerze mówiąc, jeżeli ktoś już ma Zosie, jeździ i jest zadowolony to bez sensu się stresować i ją sprawdzać, bo mogą wyjść kwiatki i wtedy będzie plucie sobie w brodę 
Potwierdzenie przebiegu ma sens przed zakupem auta przez potencjalnego klienta i wtedy czasami nawet warto zapłacić za sprawdzenie takiej informacji.
Potwierdzenie przebiegu ma sens przed zakupem auta przez potencjalnego klienta i wtedy czasami nawet warto zapłacić za sprawdzenie takiej informacji.
-
twardypt91
-
Maciek
-
Kunik
-
miodzik
pytałeś już może o taką usługę?twardypt91 pisze:KosztujeTo ile za taką usługę :>
Nie pytałem - będę w ASO - zapytam - Bodek
ja w ASO Koszalin usłyszałem, że musiałbym u nich zrobić np. przegląd techniczny, aby mieli jakieś zlecenie na moje auto. koszt - bagatela 200 zł.
na stronie GM oczywiście zarejestrowany jestem od jakiegoś czasu.
-
Kunik
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Opel Zafira
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Jest dokładnie tak jak napisałeś, sama rejestracja na stronie opla nie wystarczy, trzeba wykonać pierwszy przegląd :>miodzik pisze:pytałeś już może o taką usługę?twardypt91 pisze:KosztujeTo ile za taką usługę :>
ja w ASO Koszalin usłyszałem, że musiałbym u nich zrobić np. przegląd techniczny, aby mieli jakieś zlecenie na moje auto. koszt - bagatela 200 zł.![]()
-
GOTI
Tak samo jest z Voucherem Opla - niby dostaje sie 200zł po zarejestrowaniu na stronie Opla i "polubienie"/poleceniu pewnego serwisu, ale nie do końcaBodek pisze:Jest dokładnie tak jak napisałeś, sama rejestracja na stronie opla nie wystarczy, trzeba wykonać pierwszy przegląd :>miodzik pisze:pytałeś już może o taką usługę?twardypt91 pisze:KosztujeTo ile za taką usługę :>
ja w ASO Koszalin usłyszałem, że musiałbym u nich zrobić np. przegląd techniczny, aby mieli jakieś zlecenie na moje auto. koszt - bagatela 200 zł.![]()
"Darmową usługe" dostaje sie po wcześniejszym skorzystaniu z usług danego serwisu (czyli muszą wprowadzić dane do komputera).
Takie chwyty marketingowe
-
maxblink
-
bananl
dzwoniłem dzisiaj aby jeden VIN zweryfikować, niestety od jakiegoś czasu OPEL ma zmienioną politykę i nie ma możliwości aby podano historię na podstawie VIN.
Wg konsultanta z infolinii Tylko ASO może to sprawdzić po wykonaniu odpłatnego przeglądu i rejestracji auta na siebie w ich bazie.
trochę idziemy w inną stronę niż Europa (Dania, Holandia, Szwecja) gdzie można po VIN dowiedzieć się wszystkiego
Dzwoniłem na numery podane przez Bodka
+48226061777, +48222091777
Wg konsultanta z infolinii Tylko ASO może to sprawdzić po wykonaniu odpłatnego przeglądu i rejestracji auta na siebie w ich bazie.
trochę idziemy w inną stronę niż Europa (Dania, Holandia, Szwecja) gdzie można po VIN dowiedzieć się wszystkiego
Dzwoniłem na numery podane przez Bodka
+48226061777, +48222091777