Jesli i ja na PW mógłbym dostac namiary na goscia z ok Wawy od zmiany języka w kompie Zoski to byłbym niezmiernie....Dange pisze:Pablo możesz podać namiar na goscia od zmiany jezyka w ok.Wawy? Dzieki!
[A] + [B] Zmiana języka w kompie na polski
Moderator: Mariusz
-
Darekb
-
Dange
-
Darekb
Do mnie juz doszło-dzieki skorzystam na pewno, a puki co sorki ,ale jako nowicjusz nie moge Ci pablo2374 odpowiedzieć na PW (takie przepisy)pablo2374 pisze:Darekb, również poszło na PW
[ Dodano: Wto Lis 06, 2012 10:08 ]
Dzwoniłem i niestety ale gośc którego namiary podał pablo2374 już nie robi tej usługi
(nie ma juz Techa).Poinformował mnie ,zeby skontaktować się z osobą z forum o nicku
sigma, który to kolega ponoć robi takie czary z przestawieniem kompa-ma ktoś jakieś namiary w ok Warszawy?
-
Maciek
http://www.zafiraklub.pl/profile.php?mo ... ile&u=3090
Sigma to chyba jakaś pomyłka, jest z Poznania.
-
pablo2374
-
Darekb
Taką informacje przekazał mi Pan do którego dostałem kontakt i rozmawiałem telefonicznie Moze jest jakis podobny nick,a może gosciu już nie mieszka w Wielkopolsce-ja jestem za swieży zeby tego szukacMaciek pisze:http://www.zafiraklub.pl/profile.php?mo ... ile&u=3090
[ Dodano: Wto Lis 06, 2012 11:49 ]
Korzystając z okazji tematu postanowiłem poszukać warsztatu co zmieni język kompa w oplu w ok Wawy i tak to wygląda.
Auto Remar Warszawa ul.Budki Szczesliwickie 65 Tel. 22 863-21-21 koszt zmiany 80pln
Jest jedno ale w niektórych Oplach nie ma polskiego jezyka i wtedy nie można zmienic na polski a tylko np na angielski.Info czy Opel ma 14 czy 7 jezyków widac dopiero po podłączeniu kompa i wtedy albo rybki albo akwarium decyzja należy do nas.Takie info dostałem dzwoniąc do tej firmy.
-
Dange
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Opel Zafira
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Dange pisze:Kolega Sig_man ostatnio sie logował prawie rok temu wiec chyba raczej nie dotrze do niego wiadomość! Szkoda że ten p.Zbyszek nie ma nr.lub nie może dać.
Sig_Man pisze:Jeśli ma soft po 2008r to wyskoczy info CD-SW i odda płytę sam.
Oczywiście ja jestem w stanie spolszczyć nawet takie navi... no niestety to jest płatne.
sig_man@wp.pltel 696 704 841
Ostatnio zmieniony 06 lis 2012, 19:34 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dange
W ramach sprostowania p.Zbyszek to ten,który już nie robi tej usługi i dał mi i Darkowib namiar na Sig_mana z którym niestety także brak kontaktu!
Ale pocieszę wszystkich wiadomością że dzwoniłem wczoraj do Kwietniaka(Opel) w Ożarowie Maz.i krzyknęli 100zł,trzeba sie 2 godz.wcześniej umówić! Mam zośkę z 2004r ale nie byli pewni czy się da. Jeszcze poszukam czegoś tańszego,bo nie mam ciśnienia
Pozdrowionka.
Rozumiem, że namiary podane powyżej są nieaktualne - Bodek
[ Dodano: Wto Lis 06, 2012 19:53 ]
Jeszcze nie wiem czy są nieaktualne,napisałem na maila do Sig_mana bo trochę pózno żeby dzwonić,dam znać jeśli coś odp.A jeśli chodzi o pana Zbyszka na którego namiar dał pablo2374 to to na pewno nieaktualne.
[ Dodano: Sro Lis 07, 2012 18:55 ]
Niestety sig_man nie odp.na maila ani nie odbierał tel.
Ale mimo przeciwności udało mi się zmienić język na Polski pomimo że był Flamancki na ul.Hery 25 rocznik zafirki
2004 Polecam! Szybko i bez marudzenia.
Ale pocieszę wszystkich wiadomością że dzwoniłem wczoraj do Kwietniaka(Opel) w Ożarowie Maz.i krzyknęli 100zł,trzeba sie 2 godz.wcześniej umówić! Mam zośkę z 2004r ale nie byli pewni czy się da. Jeszcze poszukam czegoś tańszego,bo nie mam ciśnienia
Rozumiem, że namiary podane powyżej są nieaktualne - Bodek
[ Dodano: Wto Lis 06, 2012 19:53 ]
Jeszcze nie wiem czy są nieaktualne,napisałem na maila do Sig_mana bo trochę pózno żeby dzwonić,dam znać jeśli coś odp.A jeśli chodzi o pana Zbyszka na którego namiar dał pablo2374 to to na pewno nieaktualne.
[ Dodano: Sro Lis 07, 2012 18:55 ]
Niestety sig_man nie odp.na maila ani nie odbierał tel.
Ale mimo przeciwności udało mi się zmienić język na Polski pomimo że był Flamancki na ul.Hery 25 rocznik zafirki
Ostatnio zmieniony 06 lis 2012, 19:35 przez Dange, łącznie zmieniany 1 raz.
-
eLeMeNt zYcIa