[B] Dywaniki - welur, guma
Przed gościem vmaciej przestrzegam. Sprzedawał dywaniki (pewnie dalej sprzedaje na forum tylko za pośrednictwem kogoś innego).
Temat już był poruszany bo sprzedawał dywaniki z emblematem Zafiraklub.pl (była to blaszka przynitowana do dywanika). Niestety parę osób się nacieło na niego i założyli na forum post w którym przestrzegali i ja sam sie na to złapałem. Blacha była wycięta chyba otwieraczem. Tak zmasakrowana. Myslałem, że jakoś to wszystko wytumaczy no i nawet odpisał gdy do niego napisałem, :
"
----------
Witaj
Czy masz dostęp do nitownicy i czy interesuje Ciebie dostarczenie nowego znaczka?
Jeżeli tak to wyślę znaczek z nitami w liście.
Pozdrawiam
Maciej"
ale póżniej się już nie odzywał. Nawet po kilku przypomnieniach.
Gość który należy do klubu tak postepuje z nami.
Dlatego zanim cokolwiek kupicie od tej osoby UPEWNIJCIE SIĘ, że zostanie zagwarantowana również i jakość wykonania.
vmaciej jeśłi to czytasz to miałbyś trochę uczciwości w sobie i "naprawił" całą nieprzyjemną sytuacje.
Temat już był poruszany bo sprzedawał dywaniki z emblematem Zafiraklub.pl (była to blaszka przynitowana do dywanika). Niestety parę osób się nacieło na niego i założyli na forum post w którym przestrzegali i ja sam sie na to złapałem. Blacha była wycięta chyba otwieraczem. Tak zmasakrowana. Myslałem, że jakoś to wszystko wytumaczy no i nawet odpisał gdy do niego napisałem, :
"
----------
Witaj
Czy masz dostęp do nitownicy i czy interesuje Ciebie dostarczenie nowego znaczka?
Pozdrawiam
Maciej"
Dlatego zanim cokolwiek kupicie od tej osoby UPEWNIJCIE SIĘ, że zostanie zagwarantowana również i jakość wykonania.
vmaciej jeśłi to czytasz to miałbyś trochę uczciwości w sobie i "naprawił" całą nieprzyjemną sytuacje.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Z tego co mi wiadomo w tej chwili już nikt nie oferuje sprzedaży dywaników na Forum, a vmaciej nie logował się od stycznia.EL G FRESH pisze:Przed gościem vmaciej przestrzegam. Sprzedawał dywaniki (pewnie dalej sprzedaje na forum tylko za pośrednictwem kogoś innego).
"
----------
Witaj
Pozdrawiam
Maciej"
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Kajmanek
- Przeglądacz
- Imię: Piotr
- Auto: Zafira 1.6
- Oznaczenie silnika: CNG
[quote="muzycom"]Niedawno kupiłem w PFI i jestem zadowolony.
Pasują idealnie i jakość gumy jest ok.
[ Dodano: Nie Lis 11, 2012 17:42 ]
Witam
ja też kupiłem na allegro w tej firmie te dywaniki i mogę potwierdzić że są ok -dywaniki dla 7 osób z zaczepami 140,00 z przesyłką- polecam
pozdro
Pasują idealnie i jakość gumy jest ok.
[ Dodano: Nie Lis 11, 2012 17:42 ]
Witam
ja też kupiłem na allegro w tej firmie te dywaniki i mogę potwierdzić że są ok -dywaniki dla 7 osób z zaczepami 140,00 z przesyłką- polecam
pozdro
Ostatnio zmieniony 12 lis 2012, 22:39 przez Kajmanek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zafiromaniak
- Model:
Potwierdzam! Petex z PFI są bardzo dobre, w mojej Zośce jeżdżą już dwa lata 6 sztuk z zaczepami.
TU sprzedawca jest za miedzą, więc odebrałem osobiście, sprawdziłem jakość, no i było taniej
TU sprzedawca jest za miedzą, więc odebrałem osobiście, sprawdziłem jakość, no i było taniej
Witam,
Te będą ok? http://allegro.pl/dywaniki-gumowe-opel- ... 36501.html
Na zdjęciach widać że nie mają dziurek jak inne i wysoki rant. Ma ktoś takie?
Pzdr
Pzdr
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Moje też na zdjęciu nie miały dziurek, a przyszły na wieszaku, który zrobił dziurki, także zapytaj Sprzedającego :>karolex pisze:Witam,
Pzdr
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
może i nie warto alecieniassss pisze:dobrze powiedzianekarolex pisze:Dobra biere nie ma co się spuszczać to tylko dywaniki
wybrałem te świetnie pasują, mają stopery, są tez dla wersji 5os.
http://allegro.pl/opel-zafira-b-pfi-dywaniki-gumowe-z-zaczepami-i2699270159.html
hahaha.... tekst stulecia.karolex pisze:Te mają zaczepy na zewnątrz. Dobra biere nie ma co się spuszczać to tylko dywaniki
ja kupiłem właśnie te, jakieś 2 tyg. temu.
pasują do Zośki, wysoki rant, ale jak dla mnie nie jest za wysoki i nie rzuca się zbytnio w oczy. zaczepy na zewnątrz, więc dywaniki nie są podziurawione i woda nie ucieka na wykładzinę.
stopery na przód i tył są w zestawie.
guma nie jest gruba i sztywna. wręcz przeciwnie. nawet przy temp. ponizej 0.
dodatkowo kupiłem w zestawie 5 dywanik, na tunel tylny, super dopasowany i wkład bagażnika (nie dywanik gumowy, a sztywny wkład z tworzywa) i teraz jestem zabezpieczony przed skutkami przewożenia zimą 2 dzieci :>