Mokra przednia szyba od środka
- guma75
- Bywalec
- Imię: Waldek
- Auto: Opel Zafira B 1,9CDTI
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Witam . Niedawno zakupiłem ZB z czego jestem bardzo zadowolony lecz zastanawia mnie jedno czy wy też macie mokrą przednią szybę od środka gdy troche przymrozi na dworze? Wszystkie inne są zaparowane. Nadmieniam że autko stoi od rana do wieczora na parkingu. Pytanko moje jest takie, jak najszybciej ustawić i (jakie nawiewy) by ta woda i para szybko wyparowała. Wprawe już macie napewno
Ja daje przednią szybę i ciepło na fol ale zaczyna odparowywać gdy się troche zagrzeje a troszke czasu to zajmuje. Macie jakiś jakiś sposób?
Ja daje przednią szybę i ciepło na fol ale zaczyna odparowywać gdy się troche zagrzeje a troszke czasu to zajmuje. Macie jakiś jakiś sposób?
GUMA75
- Maciek
- Zafiromaniak
- Auto: Z20LET
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Masz dużo wilgoci w aucie. Jak będzie słońce to staraj się wietrzyć auto, posprzątaj dobrze, pod dywaniki połóż szare gazety to wyciągną wilgoć. Dodatkowo dobrze jest wymienić filtr kabinowy.
Jak jedziesz w trasę to ogrzewanie na full, szyby pouchylać i też się dobrze suszy wnętrze
Ja zawsze ustawiam nawiew na szybę, na maxa i włączam klimę.
Jak jedziesz w trasę to ogrzewanie na full, szyby pouchylać i też się dobrze suszy wnętrze
Ja zawsze ustawiam nawiew na szybę, na maxa i włączam klimę.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- chabretti
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysztof
- Auto: Volvo
- Model: V70
- Oznaczenie silnika: D5244T5
- Kontakt:
To normalne. Wszystkie samochody tak maja. Bynajmniej te którymi jeździłem :>kaczass pisze:A ja mam inne pytanie nie będą zakładał nowego tematu ostatnio zauważyłem ,że podczas jazdy na rondzie lub jakimś ostrzejszym zakręcie czuje chłodne powietrze czym to może być spowodowane? pozdrawiam