Co sądzicie o tym ogłoszeniu:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2810048538
Czy warto jechać zobaczyć?
Moderator: Tunio999
do tego pisze że Z18XER to idealny silnik pod LPGglonik21 pisze:Nie tak dawno jak szukałem swojej Zafirki widzialem ogloszenia tego goscia na allegro- on nawet pisze ze tu na forum go znają.Z tego co kojarzę to po max tygodniu znikaly i po jakims czasie pojawialy sie nastepne Zafiry.. Gosc ma zawsze ekstra foty swoich autek,ale ceny nigdy nie byly niskie a nawet bym powiedzial ze z wyzszej polkiMialem zamiar pojechać do niego tylko nie bardzo miałem z kim bo sam nie bardzo sie znam a nie chcialem wtopic..
Nie bardzo wiem o kogo chodzi - Bodek
[ Dodano: Sob Lis 24, 2012 22:51 ]
Hmm.. chyba gosc po prostu kita puscil ze niby ma pozytywne opinie na forum...
E-mail już dawno do niego poszedł o wyjaśnienie... Czekamy do poniedziałku a jak nie to sprawę zgłaszamy na allegro o zablokowanie konta - Tunio999firek pisze:A ja mam tylko pytanie do Administratora odnośnie właśnie tego opisu w aukcji tego kolesia że jakoby jest na forum polecany czy nie da sie czegoś z tym zrobić-np: admin pisze do odpowiednich osób z Aledrogo czy cos takiego, bo uważam ze jest to nadużywanie wizerunku naszego forum
Dziękuję i pozdrawiam
Właśnie szukam Zafiry pod LPG. Silniki z 1.8 są polecane do gazu. Czy ważne jest, jaki to będzie 1.8? Czy Z18XER nie nadają się pod LPG? Jeśli nie, to które można przerobić na LPG?smaru pisze:do tego pisze że Z18XER to idealny silnik pod LPGglonik21 pisze:Nie tak dawno jak szukałem swojej Zafirki widzialem ogloszenia tego goscia na allegro- on nawet pisze ze tu na forum go znają.Z tego co kojarzę to po max tygodniu znikaly i po jakims czasie pojawialy sie nastepne Zafiry.. Gosc ma zawsze ekstra foty swoich autek,ale ceny nigdy nie byly niskie a nawet bym powiedzial ze z wyzszej polkiMialem zamiar pojechać do niego tylko nie bardzo miałem z kim bo sam nie bardzo sie znam a nie chcialem wtopic..
Nie bardzo wiem o kogo chodzi - Bodek
[ Dodano: Sob Lis 24, 2012 22:51 ]
Hmm.. chyba gosc po prostu kita puscil ze niby ma pozytywne opinie na forum...
i rozrząd wymieniony przy 79tys gdy GM zaleca przy 150tys - toż to ideał jest
w VIN-ie nie ma info o haku i w ogloszeniu też a auto ma hak
Tunio999 pisze:E-mail już dawno do niego poszedł o wyjaśnienie... Czekamy do poniedziałku a jak nie to sprawę zgłaszamy na allegro o zablokowanie konta - Tunio999firek pisze:A ja mam tylko pytanie do Administratora odnośnie właśnie tego opisu w aukcji tego kolesia że jakoby jest na forum polecany czy nie da sie czegoś z tym zrobić-np: admin pisze do odpowiednich osób z Aledrogo czy cos takiego, bo uważam ze jest to nadużywanie wizerunku naszego forum
Dziękuję i pozdrawiam

Czemu? Dużo osób tak robi, bo nie każdy kupujący chce auto po opłatach...lech31 pisze:Trochę dziwne z informacją zawartą w ogłoszeniu.
Żaden PORZĄDNY gazownik nie powie Ci że Z18XER jest idealny pod LPG bo poprostu taki nie jest... wiem że ludzie zakładają gaz do niego ale to jest czysta loteria...ginter pisze: Właśnie szukam Zafiry pod LPG. Silniki z 1.8 są polecane do gazu. Czy ważne jest, jaki to będzie 1.8? Czy Z18XER nie nadają się pod LPG? Jeśli nie, to które można przerobić na LPG?