Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nie dawno było opisywane tu na forum , sprawa tak prosta ,że nawet nie warto się rozpisywać . Wypinasz te sprężynujące blaszki przy główkach amortyzatorów i pociągasz je, wychodzą aż miło
zafiryn pisze:czy ktoś wie jak się wyciąga stare i montuje nowe teleskopy klapy bagażnika Zośka A
Dzisiaj to "przerabiałem" - całkowity czas potrzebny na wykonanie tej czynności to ok. 5 min (łącznie z przygotowaniem odpowiedniego podparcia bo klapa trochę ciężka po ich ściągnięciu). Narzędzia potrzebne - to tylko niewielki śrubokręt do wypięcia blaszek zabezpieczających.
Sprawne i przede wszystkim dedykowane do Zafiry . Ja kupiłem do swojej Zośki nowy , nie pamiętam jakiej firmy ale zapłąciłem jakieś 30zł i póki co to nie narzekam
Kolego ekmir, podskocz do sklepu , zapytaj o siłowniki, na pewno coś Ci doradzą. Moim celem było jedynie przekonać Cie abyś kupił nowy siłownik a nie używkę bo cenowo to nie jest poważny wydatek
Ostatnio zmieniony 09 gru 2012, 20:10 przez Skasowany użytkownik 6483, łącznie zmieniany 1 raz.
No ja dziś zmówiłem dwa siłowniki, po 32zł za nówkę sztukę u gościa w sklepie motoryzacyjnym. Będę wracał z roboty w środę to odbiorę. Ale jakiej firmy nie wiem.