[B]Tuning - elementy, co, gdzie i jak możnać zrobić
-
- Zafiromaniak
- Imię: Grisza
- Auto: Direct, OPC i BiałaStrzała
- Model: ZBZAAF
- Oznaczenie silnika: Z22yh20LET
Nie wiem czy bedzie pasował bo ZB po FL miała zmieniony przedni zderzak cały, ale reflektory z starej jakoś pasują do FL. Widuje sporo takich rodzynków na Alle, auto po FL, ale lampy stare (ciemne) bo nie chciało się szukać nowych do rozbitka.
A cały lift w ZB polegał na : inne lampy z tyłu, przestylizowany zderzak tylni, nowy zderzak przód, grill i lampy, wewnątrz czarna deska zamiast szarej i inne kolory listew, i wykończeń i chyba tyć lepsze materiały
A cały lift w ZB polegał na : inne lampy z tyłu, przestylizowany zderzak tylni, nowy zderzak przód, grill i lampy, wewnątrz czarna deska zamiast szarej i inne kolory listew, i wykończeń i chyba tyć lepsze materiały
POWITAĆ, CHCIAŁBYM DO MOJEJ ZOŚKI KUPIĆ PRZEDNI GRIL BEZ ZNACZKA, MOŻE KTOŚ MA NAMIAR DO JAKIEGOŚ SKLEPU Z TYM GADŻETEM ? DZIĘKÓWA Z GORY I POZDRO !
Na niemieckim e-bay-u mozna cos takiego od 50-60 euro kupic.Te najtansze sa oczywiscie z chin i co sie z tym laczy jakosc mizerna.Napewno godne uwagi sa te ze stajni Irmscher-a lub STEINMETZ-a no ale one nowe kosztuja ponad 200 eu.Mozna tez takie uzywane kupic ale jest to zadkosc i nawet wtedy trzeba dac do 170eu.Od czasu do czsu Irmscher ma wyprzedrz na swojej stronie http://www.irmscher.de/.Ogolnie za dobry trzeba zaplacic i to nie malo.
Dziękować, spoko są ale wolałbym coś orginalnego, ten tańszy to będzie pasował jak... choćby ze względu na cenę a ten drugi nie pasuje do auta po 2008 roku a ja mam samochód nowy z 2009 roku, fuck, szkoda że te Irmscher lub STEINMETZ nie mają przedstawiciela w Polce, a może mają a ja o tym nie wiem ? pozdro
musisz poszukać na różnych forach o oplu... są ludzie, którzy mają zniżki u Irmiego i załatwiają coś taniej...JASNYGWINT pisze:szkoda że te Irmscher lub STEINMETZ nie mają przedstawiciela w Polce, a może mają a ja o tym nie wiem
ewentualnie kup jednen z prezentowanych przez shell'a i dokup znaczek od Irmschera....
(ja bym zostawił grill tak jak jest bo jest kozak)