Heh czasem niektorzy potrafia takie farmazony bezmyslnie pisac ze plakac sie chce.jarecki69 pisze:Gdybym jednak nie miał wcale zimówek, również bym jeździł Zośką , i nie uważam ,że stwarzałbym zagrożenie na drodze tylko dlatego ,że nie mam zimówek.
Chyba niechcesz nikogo przekonac ze jadac na letnich oponach w zimowych warunkach nie stwarzasz zagrozenia na drodze ??
Jasne : bedziesz jechal jak to inteligentnie napisales
40km/h bo pada snieg a auta przed Toba zdazyly juz ubic go troche na drodze i Twoje letniaki za grosz nie beda trzymaly.jarecki69 pisze:Podstawowa sprawa - dostosować prędkość i umiejętności do panujących warunków na drodze
Ciekaw jestem jak mimo wszystko bedziesz musial awaryjnie zahamowac ? Wtedy tez bedziesz takim twardzielem ?
To nie tak ze chce Cie obrazic czy urazic ale sam zaczales takie bzdury pisac.
Skoro uwazasz ze to moda ze ludzie na zimie jezdza to czemu kupiles Zafire ? Spzedaj ja i kup Nyse albo Zuk-a.
Rowniez uwazam ze zima powinny obowiazywac opony zimowe i nie dlatego zeby sie lansowac tylko zeby bylo bezpieczniej dla wszystkich.
To w/g mnie glupota (zakladanie tylko pary na zime).Gruka pisze:Wcześniej w reni zrobiłem test tył letnie a przód zimowy
Takze mam kpl Frigo 2 (w innym aucie) i sa naprawde dobre.