zaslepka piasty
-
yuri1986
zaslepka piasty
witam
mam pytanie odnosnie zaslepki lozyska piasty kola przedniego (zafira b rok 2005) czy wystepuje taka czesc w mocowaniu kola na 5 srub. Przegladalem allegro i wszedzie jest zafira a lub do roku 2005. natomiast w astrze jest od 2004 z mocowaniem na 4 sruby. kolejne pytanie jest takie czy brak owej zaslepki wplywa zle na lozysko piasty?
mam pytanie odnosnie zaslepki lozyska piasty kola przedniego (zafira b rok 2005) czy wystepuje taka czesc w mocowaniu kola na 5 srub. Przegladalem allegro i wszedzie jest zafira a lub do roku 2005. natomiast w astrze jest od 2004 z mocowaniem na 4 sruby. kolejne pytanie jest takie czy brak owej zaslepki wplywa zle na lozysko piasty?
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Opel Zafira
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Występuje, dostaniesz w każdym ASO, koszt nie jest duży, nie ma sensu płacić za przesyłkę.yuri1986 pisze:witam
-
cieniassss
-
Rafal 7408
-
Yarecki
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Opel Zafira
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Są tylko plastikowe, szare lub czarne.Yarecki pisze:pytanko, czy w ASO można dokupić zaślepki naśruby pod felgę metalową te z alu są długie i nie wygląda to dobrze, chętnie widział bym chromowane..
ktoś kupował, jaki koszt?

90343694
1008209 - nr katalogowy
KOŁPAK ZAŚLEPIAJĄCY, ŚRUBA Z ŁBEM SZEŚCIOKĄTNYM, KOŁO WYKOŃCZONE STOPEM METALU, KOLOR CZARNY, 23MM
Numer katalogowy: 1008209
Nazwa części: KOREK
Cena netto*: 8,28
Cena brutto*: 10,18