[A] + [B] Zmiana języka w kompie na polski

Posty na tematy techniczne, które nie pasują do żadnego innego działu technicznego, np. HowTo, porady wykonane przez użytkowników.

Moderator: Mariusz

Wiadomość
Autor
Darekb

#181 Post autor: Darekb »

Dange pisze:Pablo możesz podać namiar na goscia od zmiany jezyka w ok.Wawy? Dzieki!
Jesli i ja na PW mógłbym dostac namiary na goscia z ok Wawy od zmiany języka w kompie Zoski to byłbym niezmiernie....

Dange

#182 Post autor: Dange »

Pablo2374 WIELKI DZIEKI! Dobrze że odebrałes wiadomosc z forum bo bezposrednio do ciebie nie mogłem napisac bo jeszcze jestem za swieży :) i mam za mało postów.Jeszcze raz dzieki!

pablo2374

#183 Post autor: pablo2374 »

Darekb, również poszło na PW

Darekb

#184 Post autor: Darekb »

pablo2374 pisze:Darekb, również poszło na PW
Do mnie juz doszło-dzieki skorzystam na pewno, a puki co sorki ,ale jako nowicjusz nie moge Ci pablo2374 odpowiedzieć na PW (takie przepisy) :|

[ Dodano: Wto Lis 06, 2012 10:08 ]
Dzwoniłem i niestety ale gośc którego namiary podał pablo2374 już nie robi tej usługi
(nie ma juz Techa).Poinformował mnie ,zeby skontaktować się z osobą z forum o nicku
sigma, który to kolega ponoć robi takie czary z przestawieniem kompa-ma ktoś jakieś namiary w ok Warszawy?

Awatar użytkownika
Maciek
Zafiromaniak
Auto: Z20LET
Model: ZA
Oznaczenie silnika: Z20LET

#185 Post autor: Maciek »

http://www.zafiraklub.pl/profile.php?mo ... ile&u=3090

Sigma to chyba jakaś pomyłka, jest z Poznania.

pablo2374

#186 Post autor: pablo2374 »

[ Dodano: Wto Lis 06, 2012 10:08 ]
Dzwoniłem i niestety ale gośc którego namiary podał pablo2374 już nie robi tej usługi
(nie ma juz Techa).
O to niespodzianka :/

Darekb

#187 Post autor: Darekb »

Maciek pisze:http://www.zafiraklub.pl/profile.php?mo ... ile&u=3090

Sigma to chyba jakaś pomyłka, jest z Poznania.
Taką informacje przekazał mi Pan do którego dostałem kontakt i rozmawiałem telefonicznie Moze jest jakis podobny nick,a może gosciu już nie mieszka w Wielkopolsce-ja jestem za swieży zeby tego szukac :?

[ Dodano: Wto Lis 06, 2012 11:49 ]
Korzystając z okazji tematu postanowiłem poszukać warsztatu co zmieni język kompa w oplu w ok Wawy i tak to wygląda.

Auto Remar Warszawa ul.Budki Szczesliwickie 65 Tel. 22 863-21-21 koszt zmiany 80pln
Jest jedno ale w niektórych Oplach nie ma polskiego jezyka i wtedy nie można zmienic na polski a tylko np na angielski.Info czy Opel ma 14 czy 7 jezyków widac dopiero po podłączeniu kompa i wtedy albo rybki albo akwarium decyzja należy do nas.Takie info dostałem dzwoniąc do tej firmy.

Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Zafira_B_Cosmo
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT

#188 Post autor: Bodek »

Panowie, użykownik to Sig_man, a nie Sigma :D

Sig_man

Namiaru do niego szukajcie w jego postach ;)
:lis:

"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.

Dange

#189 Post autor: Dange »

Kolega Sig_man ostatnio sie logował prawie rok temu wiec chyba raczej nie dotrze do niego wiadomość! Szkoda że ten p.Zbyszek nie ma nr.lub nie może dać :cry: .

Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Zafira_B_Cosmo
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT

#190 Post autor: Bodek »

Dange pisze:Kolega Sig_man ostatnio sie logował prawie rok temu wiec chyba raczej nie dotrze do niego wiadomość! Szkoda że ten p.Zbyszek nie ma nr.lub nie może dać :cry: .
Sig_Man pisze:Jeśli ma soft po 2008r to wyskoczy info CD-SW i odda płytę sam.
Oczywiście ja jestem w stanie spolszczyć nawet takie navi... no niestety to jest płatne.
sig_man@wp.pl :) tel 696 704 841
Ostatnio zmieniony 06 lis 2012, 19:34 przez Bodek, łącznie zmieniany 1 raz.
:lis:

"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.

Dange

#191 Post autor: Dange »

W ramach sprostowania p.Zbyszek to ten,który już nie robi tej usługi i dał mi i Darkowib namiar na Sig_mana z którym niestety także brak kontaktu!

Ale pocieszę wszystkich wiadomością że dzwoniłem wczoraj do Kwietniaka(Opel) w Ożarowie Maz.i krzyknęli 100zł,trzeba sie 2 godz.wcześniej umówić! Mam zośkę z 2004r ale nie byli pewni czy się da. Jeszcze poszukam czegoś tańszego,bo nie mam ciśnienia ;) Pozdrowionka.

Rozumiem, że namiary podane powyżej są nieaktualne - Bodek

[ Dodano: Wto Lis 06, 2012 19:53 ]
Jeszcze nie wiem czy są nieaktualne,napisałem na maila do Sig_mana bo trochę pózno żeby dzwonić,dam znać jeśli coś odp.A jeśli chodzi o pana Zbyszka na którego namiar dał pablo2374 to to na pewno nieaktualne.

[ Dodano: Sro Lis 07, 2012 18:55 ]
Niestety sig_man nie odp.na maila ani nie odbierał tel.
Ale mimo przeciwności udało mi się zmienić język na Polski pomimo że był Flamancki na ul.Hery 25 rocznik zafirki :D 2004 Polecam! Szybko i bez marudzenia.
Ostatnio zmieniony 06 lis 2012, 19:35 przez Dange, łącznie zmieniany 1 raz.

eLeMeNt zYcIa

#192 Post autor: eLeMeNt zYcIa »

Zna ktoś kogoś kto zmienia język na terenie Łodzi? Chodzi mi o tańsze rozwiązanie niż w ASO.

ada

#193 Post autor: ada »

ja za dorobienie kluczyka z immo i wgranie polskiego zapłaciłem 250 zeta-myślę że warto

Dange

#194 Post autor: Dange »

Aha Zmiana jezyka kosztowała mnie 60zl ;)

eLeMeNt zYcIa

#195 Post autor: eLeMeNt zYcIa »

A gdzie zmieniałeś...?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólna technika”