[A] - DONALD - 2,2 DTI, 140 KM, 2002
[A] - DONALD - 2,2 DTI, 140 KM, 2002
WITAM SERDECZNIE FANÓW MOTORYZACJI
tu jest opis http://www.strefapoludnie.cba.pl/viewtopic.php?f=6&t=37
JAK BY KTOŚ MIAŁ OCHOTĘ TO ZAPRASZAM
Zrobiłem ją bo tak mi się podoba i jeszcze co bardzo bym chciał to skóra w środeczku jak by ktoś miał pomysł jaki kolor by pasował to chętnie
tu jest opis http://www.strefapoludnie.cba.pl/viewtopic.php?f=6&t=37
JAK BY KTOŚ MIAŁ OCHOTĘ TO ZAPRASZAM
Zrobiłem ją bo tak mi się podoba i jeszcze co bardzo bym chciał to skóra w środeczku jak by ktoś miał pomysł jaki kolor by pasował to chętnie
Ostatnio zmieniony 08 sie 2011, 21:09 przez DONALD, łącznie zmieniany 2 razy.
- scaniairizar
- Mieszkaniec
- Model:
Witam
chętnie bym się zobaczył z wami ale niestety rodzinna impreza
mam nadzieje że na następny zlocik się zjawie i was poznam.
bawcie się dobrze
POZDROWIENIA DLA CAŁEJ EKIPY
--scalone--
//piszemy bez capslocka, edytujemy posty i zaglądamy czasami do słownika //BajBus
chętnie bym się zobaczył z wami ale niestety rodzinna impreza
mam nadzieje że na następny zlocik się zjawie i was poznam.
bawcie się dobrze
POZDROWIENIA DLA CAŁEJ EKIPY
--scalone--
sprecyzuj kolego o co chodzi z box-em bo nie bardzo kojarzęMaciek pisze:Masz boxa w niej?
//piszemy bez capslocka, edytujemy posty i zaglądamy czasami do słownika //BajBus
Ostatnio zmieniony 29 gru 2009, 20:47 przez DONALD, łącznie zmieniany 1 raz.
zacipowałem go tylko nie byłem z nim na hamownii a prawdopodobnie ma więcej
w kazdym boądź razie róznice widac w sumie tak dokońca mi to nie było potrzebne przeważnie jeżdze spokojnie bo jak go pogonie to spalnie ma konkretne ale miałem za małą kase no i kiedyś się puściłem to prawie 200 km \h jesli chodzi o szczeguły to mój brat ma większą wiedze na ten temat i zna konkretnych gości co się w to bawią taksamo załatwia taniej całe zabudow car audio i różne części do tuningu
pozdrowienia
w kazdym boądź razie róznice widac w sumie tak dokońca mi to nie było potrzebne przeważnie jeżdze spokojnie bo jak go pogonie to spalnie ma konkretne ale miałem za małą kase no i kiedyś się puściłem to prawie 200 km \h jesli chodzi o szczeguły to mój brat ma większą wiedze na ten temat i zna konkretnych gości co się w to bawią taksamo załatwia taniej całe zabudow car audio i różne części do tuningu
pozdrowienia
Witam
Dzięki za wystawione opinie zdaje sobie z tego sprawę że nie każdemu podoba się taka stylizacja
Zderzak jest od opc tylko zaślepiłem halogeny a plany co do opc to za duże koszta i nie opłacalne a na rasowe opc to utrzymanie nie na moją kieszeń
Klapa otwiera się za pomocą siłownika i włączenia tylnej wycieraczki bo i tak jej nie posiadam
Brokat na lakierze i tylna klapa to naprawdę rzecz gustu
Pozdrawiam
--scalone--
lorry nie mogę nazwac swojej zafiry że jest stuningowana bo bym obraził ludzi którzy naprawdę to robią
prosiłem grzecznie o edytowanie postów //BajBus
Dzięki za wystawione opinie zdaje sobie z tego sprawę że nie każdemu podoba się taka stylizacja
Zderzak jest od opc tylko zaślepiłem halogeny a plany co do opc to za duże koszta i nie opłacalne a na rasowe opc to utrzymanie nie na moją kieszeń
Klapa otwiera się za pomocą siłownika i włączenia tylnej wycieraczki bo i tak jej nie posiadam
Brokat na lakierze i tylna klapa to naprawdę rzecz gustu
Pozdrawiam
--scalone--
lorry nie mogę nazwac swojej zafiry że jest stuningowana bo bym obraził ludzi którzy naprawdę to robią
prosiłem grzecznie o edytowanie postów //BajBus
Ostatnio zmieniony 31 gru 2009, 00:15 przez DONALD, łącznie zmieniany 1 raz.