Opel Zafira 144TYS PRZ 1.8i SERWIS NIEMCY
Moderator: Tunio999
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Nic niepokojącego nie widać, autko wygląda na czyste i zadbane, fajny kolorek i ciemne wnętrz, jak dla mnie OK.
Jedyne co mnie jak zwykle razi to ten jasny panel od klimatronika, w ogóle nie pasuje - dla producenta , ale to jest drobnostka
Jak nie masz daleko - pooglądaj na żywo.
Jedyne co mnie jak zwykle razi to ten jasny panel od klimatronika, w ogóle nie pasuje - dla producenta , ale to jest drobnostka
Jak nie masz daleko - pooglądaj na żywo.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Wygląda na normalny, może takie ujęcie na zdjęciu.zafiwaldi pisze:na jednym ze zdjęć jest duuuży podłokietnik między przednimi siedzeniami, takie też były w standardzie ???
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Kacperuch
- Zafiromaniak
- Imię: Kacper
- Auto: Skoda
- Model: Octavia2
- Oznaczenie silnika: 19BKC
podłokietnik jest postawiony- jakby był niżej to by tak sie nie rzucał w oczy. co do panelu jak już się siedzi w aucie to nie rzuca się tak w oczy jak na zdjęciach. identyko jak moja, tylko fele mnijsze. szkoda tylko ze hak (z tego co widze) na stałe, a nie na szybko złączce jak oryginalne chyba że nie widać za dobrze. ale kolor piękny