[B] - bartj - 1.9 CDTI Cosmo, 120 KM, 2007, panorama
[B] - bartj - 1.9 CDTI Cosmo, 120 KM, 2007, panorama
Od ponad tygodnia w rodzinie pojawił się kolejny OPELek
Jako szczęsliwy użytkownik Vectry C kombi namówiłem ojca przy zmianie auta na Zafirę.
Poszukiwania trwały miesiąc, zjeździliśmy trochę Polski i wydaliśmy kupę kasy na sprawdzanie aut. Niestety same przekręty... Trafiliśmy w końcu auto, któro w środku rzeczywiście wygląda idealnie a nie tak jakby miało 300 000, które miało przelakierowane drzwi i błotnik o czym (o dziwo i jako jedyny z wielu bitych i to mocno aut) dowiedzielismy sie jeszcze od sprzedajacego. Autko naprawdę wyjątkowo zadbane, serwisowane, po wymianie rozrządu itp itd. Sprowadzone z Holandii.
Wersja COSMO - półskóry, duża navi z DVD90, bluetooth, ściemniające się lusterka, panoramka, klimatronik itp itd.
Planuję jeszcze dołożyć oryginalny parktronik (tylną wiązkę z czujnikami już mam).
myślałem też nad zmianą przodu na polift ale zastanawiam się czy to tylko światła i zderzak czy więcej rzeźby i nie warto. nowy przód strasznie mi się podoba.
przebieg 147 tys, postaram się dorzucić foty środka, który naprawdę wygląda idealnie - żadnych przetarć i wygnieceń na siedzeniach, żadnych ubytków w plastikach itp..
Tu fotki - z tyłu widac moją czarnulkę
mam nadzieję, że będzie co najmniej tak bezproblemowa jak moja vectra
Jako szczęsliwy użytkownik Vectry C kombi namówiłem ojca przy zmianie auta na Zafirę.
Poszukiwania trwały miesiąc, zjeździliśmy trochę Polski i wydaliśmy kupę kasy na sprawdzanie aut. Niestety same przekręty... Trafiliśmy w końcu auto, któro w środku rzeczywiście wygląda idealnie a nie tak jakby miało 300 000, które miało przelakierowane drzwi i błotnik o czym (o dziwo i jako jedyny z wielu bitych i to mocno aut) dowiedzielismy sie jeszcze od sprzedajacego. Autko naprawdę wyjątkowo zadbane, serwisowane, po wymianie rozrządu itp itd. Sprowadzone z Holandii.
Wersja COSMO - półskóry, duża navi z DVD90, bluetooth, ściemniające się lusterka, panoramka, klimatronik itp itd.
Planuję jeszcze dołożyć oryginalny parktronik (tylną wiązkę z czujnikami już mam).
myślałem też nad zmianą przodu na polift ale zastanawiam się czy to tylko światła i zderzak czy więcej rzeźby i nie warto. nowy przód strasznie mi się podoba.
przebieg 147 tys, postaram się dorzucić foty środka, który naprawdę wygląda idealnie - żadnych przetarć i wygnieceń na siedzeniach, żadnych ubytków w plastikach itp..
Tu fotki - z tyłu widac moją czarnulkę
mam nadzieję, że będzie co najmniej tak bezproblemowa jak moja vectra
Ostatnio zmieniony 17 sty 2013, 11:35 przez bartj, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Widzę, że rodzinka opla na podjeździe
ale w fotce vectra a nie Zośka w panoramie i to z ładnymi felgami :>
Super autko - bezawaryjnej jazdy i wydatków tylko przy tankowaniu
ale w fotce vectra a nie Zośka w panoramie i to z ładnymi felgami :>
Super autko - bezawaryjnej jazdy i wydatków tylko przy tankowaniu
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Tunio999
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ex ZB 1.8 SPORT
- Model: 2008
- Oznaczenie silnika: Z18XER
I tak trzymać GOTIGOTI pisze:Wiem ze troche czasu minęlo od jego napisania ale jednak ktoś przedstawił swoje auto, a post nadal był bez odpowiedzicieniassss pisze:GOTI, w górnika się bawisz widzę , temat prawie sprzed 2 lat
- Albert Einstein
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Może to kogoś skłoni do powrotu na forum -pablo2374 pisze:haha dopiero też to zobaczyłem
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.