[A] - UltraDragon - 2,0 DTI, 101KM, 2001
[A] - UltraDragon - 2,0 DTI, 101KM, 2001
Po przedstawieniu siebie czas na autko niestety fotki od przodu nie mam ale co mam to dam już
Ostatnio zmieniony 26 sty 2013, 21:01 przez UltraDragon, łącznie zmieniany 1 raz.
no troche kolorowa sam projektowałem to co widać co do modyfikacji to tak jak widać, z tyłu zmienione lampy na czarne, z przodu lampy dopiero będą wymienione, żeby pasowały póki co z przodu jest też zmieniony grill z czarnego na srebrny z tej nowszej wersji i w sumie jak na tę chwilę to tyle niestety "serducho" (czyt. silnik) padł po 230.000km, załadowaliśmy jej nową taką samą jednostkę jak fabrycznie i jeździ dalej i ma się dobrze ;D
-
- Zafiromaniak
- Model:
no przede wszystkim z powodu profilu działalności przesiadłem się na Zośkę jest trochę sprzętu do transportowania więc.. jak najbardziej sobie chwalę chodź nie brałem w ciemno bo te autko znam i nim jeździłem już od gdzieś 6 lat, tylko jako właściciel od niedawna to co ona przewiozła to łoooo
[ Dodano: Sro Lut 06, 2013 20:36 ]
naklejka przyszła więc jak tylko warunki pogodowe pozwolą na małe czyszczenie, żeby przykleić naklejkę klubową to będzie fotka
[ Dodano: Sro Lut 06, 2013 20:36 ]
naklejka przyszła więc jak tylko warunki pogodowe pozwolą na małe czyszczenie, żeby przykleić naklejkę klubową to będzie fotka