Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam ,Zafirka kupiona w grudniu 2012 w wersji OPC przebieg obecny to 211 500 przejechałem nią 3500 km wymienione na początek; rozrząd,przewody chłodnicy oleju oraz rozrusznik pozatym samochód sprawuje się świetnie.
wyposażenie:
el.szyby x4
el. lusterka
tempomat
fotele recaro
lusterko fotochromatyczne
esp
tc
alusy 17''
klimatyzacja
10x airbag
lakier kameleon czarno-granatowy
szyba przednia solar
Ostatnio zmieniony 04 lut 2013, 14:58 przez rafix25xe, łącznie zmieniany 3 razy.
Ładna OPC i ten kolorek (chyba) czarny? ale robi wrażenie
Na dodatek wyposażenie ciekawe tylko szkoda, że fotele półskóra a nie całe skórzane
Bezawaryjności życze
P.S. Coś ostatnio dużo ludzi kupuje OPC, chyba idzie wiosna
Piekna jest !! Pokazalbys jakies lepsze zdjecia, ciekaw jestem tego lakieru..... Takie pytanko, widze ze posiadasz gaz, ile pali Ci w miescie, a ile na trasie
lakierek ma troche mankamentów , zakupy w centrach handlowych mam już 4 zgniotki na drzwiach od ludzi którzy nie uważają przy otwieraniu drzwi ,co do lpg to w mieście niewiem bo jezdze na pb 98 benzyny wychodzi 10-11l a traska na gazie 9,5-12l niezaleznie ile sie jedżie samochodzik był doinwestowany przez poprzedniego właściciela bardziej mechanicznie niż optycznie jak zrobi sie cieplej zrobie polerke bo troche ma rysek delikatnych