Opel Zafira A 2002 1.8 Gniezno

Moderator: Tunio999

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
gnat80
Przeglądacz
Model:

Opel Zafira A 2002 1.8 Gniezno

#1 Post autor: gnat80 »

Hej,może ktoś coś wyłapie ze zdjęć niepokojącego,wiem ze w Gnieźnie to najwięcej krętaczy jest.
Na pewno będzie jeszcze recykling do zapłaty, może ktoś miał do czynienia z tym komisem już?Jutro vin zdobędę.

http://otomoto.pl/opel-zafira-1-8-7-fot ... 88539.html

Obrazek

KrilanPL

#2 Post autor: KrilanPL »

Według mnie pisanie ,że samochód nie miał okazji jeździć po naszych drogach znaczy tyle co : " są problemy z zawieszeniem , ale jak się skapnie klient to powiem ,że przez nasze drogi..."

Awatar użytkownika
janekW67
Zafiromaniak
Imię: Janek
Auto: Opel Zafira B 1.8 Njoy
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z18XER

#3 Post autor: janekW67 »

Nie można wszystkich z Gniezna wrzucać do jednego wora, ale pewne ryzyko występuje. Jadąc tam lepiej wziąć kogoś, kto naprawdę zna się na autach, dokładnie sprawdzić papiery, książkę serwisową i pojechać do serwisu( ale nie tego,który zaproponuje sprzedawca). Osobiście wolałbym pojechać do Gorzowa do Andrzeja.
Oczywiście!

Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Zafira_B_Cosmo
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT

#4 Post autor: Bodek »

Na fotkach nic złego nie widać, ale jest to autko od handlowców z Gniezna, a ci potrafią cuda zrobić :lol:

Jak masz zamiar to autko oglądać to do serwisu na dogłębny przebieg, nie do stacji diagnostycznej, którą sprzedający poleci :!:

Załatwisz VIN - rozkodujemy ;)
:lis:

"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.

Awatar użytkownika
gnat80
Przeglądacz
Model:

#5 Post autor: gnat80 »

Jutro będę dzwonił do kolesia,zobaczymy jaką gatkę mi zapoda,mam jeszcze jedną sztukę upatrzoną w Bydgoszczy z przebiegiem 64tys - tez sprwadzę.
Zauważyłem że każdy handlarz piszę ze auto opłacone,a okazuję się ze recykling zawsze do zapłaty.
Andrzej nie sprzedaję aut starszych niż 2003r,nie mam takiej kasy na jego auta,szukam czegoś do 13 tyś około.

jacek28

#6 Post autor: jacek28 »

gnat80, Andrzej ma za 15tys moze warto dołożyc i miec cos pewniejszego chociaz na 99% bo pewnie nikt nie da głowy za 10 letnie autko

Awatar użytkownika
gnat80
Przeglądacz
Model:

#7 Post autor: gnat80 »

Już ją sprzedał,rozmawiałem z nim,15 tyś + opłaty 1300.To ponad 16 tys wychodzi.

zafiwaldi

#8 Post autor: zafiwaldi »

jacek28 pisze:gnat80, Andrzej ma za 15tys moze warto dołożyc i miec cos pewniejszego chociaz na 99% bo pewnie nikt nie da głowy za 10 letnie autko
już chyba poszła,
na jego otomoto nie ma tego ogłoszenia,
jest natomiast następna za 16 900

Awatar użytkownika
gnat80
Przeglądacz
Model:

#9 Post autor: gnat80 »

Wiem widziałem,rozmawiałem z nim 16,900 + opłaty 1300zł,niestety mój portfel ma tylko 13 tyś :(

Awatar użytkownika
Tunio999
Zafiromaniak
Imię: Wojtek
Auto: ex ZB 1.8 SPORT
Model: 2008
Oznaczenie silnika: Z18XER

#10 Post autor: Tunio999 »

ogłoszenie nieaktualne - archiwum
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
- Albert Einstein

<<< Pozdrawiam Tunio999 >>>

Zablokowany

Wróć do „Archiwum ogłoszeń - Zafira A”