Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hej,może ktoś coś wyłapie ze zdjęć niepokojącego,wiem ze w Gnieźnie to najwięcej krętaczy jest.
Na pewno będzie jeszcze recykling do zapłaty, może ktoś miał do czynienia z tym komisem już?Jutro vin zdobędę.
Według mnie pisanie ,że samochód nie miał okazji jeździć po naszych drogach znaczy tyle co : " są problemy z zawieszeniem , ale jak się skapnie klient to powiem ,że przez nasze drogi..."
Nie można wszystkich z Gniezna wrzucać do jednego wora, ale pewne ryzyko występuje. Jadąc tam lepiej wziąć kogoś, kto naprawdę zna się na autach, dokładnie sprawdzić papiery, książkę serwisową i pojechać do serwisu( ale nie tego,który zaproponuje sprzedawca). Osobiście wolałbym pojechać do Gorzowa do Andrzeja.
Jutro będę dzwonił do kolesia,zobaczymy jaką gatkę mi zapoda,mam jeszcze jedną sztukę upatrzoną w Bydgoszczy z przebiegiem 64tys - tez sprwadzę.
Zauważyłem że każdy handlarz piszę ze auto opłacone,a okazuję się ze recykling zawsze do zapłaty.
Andrzej nie sprzedaję aut starszych niż 2003r,nie mam takiej kasy na jego auta,szukam czegoś do 13 tyś około.