[A] tr3h4 - 1.8 Comfort, 116 km, 1999, Irmscher.
Witajcie.
Małe przypomnienie jak wygląda nasza Czarnula.
No i krótkie ogłoszenia parafialne.
Tato wymienił lewą manetkę (od kierunkowskazów), ponieważ poprzednia była uszkodzona i robiła zwarcia, przez co drogowe włączały się kiedy im się podobało. Ale już problem z głowy.
Poniżej dodaję fotkę wnętrza w lepszej jakości niż tamta z pierwszego postu i jeszcze foto nakładki na progi z pakietu Irmscher. (srebrna, logo Irmscher, napis ZAFIRA).
A wczoraj odbyłem pierwsze przejażdżki jako kierowca. Prowadzi się świetnie, manewrowanie to bajka, a ten silniczek nawet rwie do przodu.
W przyszłym tygodniu powinna pojawić się klubowa wlepa.
Pozdrawiam.
/edit:
Zapomniałem.
Oto powód, dla którego musieliśmy na sam początek wymieniać silnik.
Uprzedzam, że kupiliśmy ją już w takim stanie.
Małe przypomnienie jak wygląda nasza Czarnula.
No i krótkie ogłoszenia parafialne.
Tato wymienił lewą manetkę (od kierunkowskazów), ponieważ poprzednia była uszkodzona i robiła zwarcia, przez co drogowe włączały się kiedy im się podobało. Ale już problem z głowy.
Poniżej dodaję fotkę wnętrza w lepszej jakości niż tamta z pierwszego postu i jeszcze foto nakładki na progi z pakietu Irmscher. (srebrna, logo Irmscher, napis ZAFIRA).
A wczoraj odbyłem pierwsze przejażdżki jako kierowca. Prowadzi się świetnie, manewrowanie to bajka, a ten silniczek nawet rwie do przodu.
W przyszłym tygodniu powinna pojawić się klubowa wlepa.
Pozdrawiam.
/edit:
Zapomniałem.
Oto powód, dla którego musieliśmy na sam początek wymieniać silnik.
Uprzedzam, że kupiliśmy ją już w takim stanie.
Ostatnio zmieniony 24 lut 2013, 16:45 przez tr3h4, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
No Bartek, kolorek w środku ciekawy, wersja fajna, a co to za radyjko , bo jakoś nie kojarzę.
No i musisz klakson zrobić, widzę dziura w poduszce jak w mojej byłej astrze
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Blaupunkt TravelPilot, jakiś starszy model z navi, jednak nie mogę sobie poradzić z nagraniem płyty z mapą Polski. Mam tylko oryginalną z mapą Niemiec. Zmieniarka na 10 CD, no i działa ze sterowaniem z kierownicy, więc jest nawet okej.Bodek pisze:No Bartek, kolorek w środku ciekawy, wersja fajna, a co to za radyjko , bo jakoś nie kojarzę.
No masz rację, trzeba to zrobić.
Całkiem możliwe, ale patrząc na głowicę nasz mechanik stwierdził, że to wina zaworu. Wyleciał w nieodpowiedniej chwili.GOTI pisze:No nieźle - fotka tłoka robi wrażenie
Ktoś musiał ostro użytkować autko albo złe paliwko lał..
Teraz to tylko bezawaryjności życzyć
No, oby teraz już śmigała bezawaryjnie.
Witajcie.
Czarnula dostała nowy rozrząd, a podczas jej nieobecności przyszedł do mnie wyczekiwany list. A w środku..
Tak więc jak tylko Zafirka wróciła od mechanika, dostała naklejkę. Oczywiście mini sesja z tej okazji. Miejsce standardowe, po krótkiej naradzie z rodzicami.
Teraz już pełnoprawna maszyna klubowicza.
Czarnula dostała nowy rozrząd, a podczas jej nieobecności przyszedł do mnie wyczekiwany list. A w środku..
Tak więc jak tylko Zafirka wróciła od mechanika, dostała naklejkę. Oczywiście mini sesja z tej okazji. Miejsce standardowe, po krótkiej naradzie z rodzicami.
Teraz już pełnoprawna maszyna klubowicza.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Uważam, że jest to najlepsze miejsce, jak widzę Zośkę, to najpierw patrzę na klapę po lewej nad napisem, czy przypadkiem nie jest oznaczonaGOTI pisze:...........
Wybrałeś już chyba standardowe miejsce, a i tak nieźle sie prezentuje
SUPER wygląda
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Zafiromaniak
- Mieszkaniec
- Model: