Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
GOTI pisze:W0L0TGF7512239301
Jeżeli istnieje możliwość sprawdzenia jaką oryginalnie powinienem posiadać manetke od wycieraczek (ze sterowaniem/bez) to był bym Ci bardzo wdzięczny
Mam MID'a i zastanawiam się czy ktoś podmienił na taką bez sterowania czy już taka była od nowości.
Tyle jest w katalogu:
12 41 132 - nr katalogowy
PRZEŁĄCZNIK WYCIERACZKI I SPRYSKIWACZA DRZWI BAGAŻNIKOWYCH, ZESP. (IDENT BE) (DLA DODATKOWEGO ONSTAR'U LUB CZĘŚCI SYSTEMU NAWIGACYJNEGO)
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
Witam Bodku,proszę o pomoc w sprawie mojego opla zafiry 2.0 DTl disel 2000 rok.Pękły mi sanki ,na szczęście na światłach ,chciałabym je kupić używane,bo przypuszczam ,że nowe będą w cenie kosmicznej,ale nie wiem jakie A czy B?na allegro jest tego dośc dużo ,w pobliznych serwisach ,a jestem z Trzebinii w małopolskim nikt nie wie jakie.szukam po internecie i dzwonie do warsztatów i nikt mi nie moze doradzić.Za pomoc dziekuję.
W0L0TGF75Y2279932
Ostatnio zmieniony 04 lut 2013, 08:59 przez ewa1112, łącznie zmieniany 1 raz.
ewa1112 pisze:Witam Bodku,proszę o pomoc w sprawie mojego opla zafiry 2.0 DTl disel 2000 rok.Pękły mi sanki ,na szczęście na światłach ,chciałabym je kupić używane,bo przypuszczam ,że nowe będą w cenie kosmicznej,ale nie wiem jakie A czy B?na allegro jest tego dośc dużo ,w pobliznych serwisach ,a jestem z Trzebinii w małopolskim nikt nie wie jakie.szukam po internecie i dzwonie do warsztatów i nikt mi nie moze doradzić.Za pomoc dziekuję.
ewa1112 pisze:Witam Bodku,proszę o pomoc w sprawie mojego opla zafiry 2.0 DTl disel 2000 rok.Pękły mi sanki ,na szczęście na światłach ,chciałabym je kupić używane,bo przypuszczam ,że nowe będą w cenie kosmicznej,ale nie wiem jakie A czy B?na allegro jest tego dośc dużo ,w pobliznych serwisach ,a jestem z Trzebinii w małopolskim nikt nie wie jakie.szukam po internecie i dzwonie do warsztatów i nikt mi nie moze doradzić.Za pomoc dziekuję.
Witam,
czy mogę poprosić o podanie numeru lakieru nadwozia dla VIN W0L0TGF752H005450. Niestety nie mam tabliczki na slupku drzwi (zadnych). Natomiast na tabliczce pod pokrywa komory silnika brak kodu, jest puste miejsce (???)
Z góry ogromnie dziekuje
jacab pisze:Witam,
czy mogę poprosić o podanie numeru lakieru nadwozia dla VIN W0L0TGF752H005450. Niestety nie mam tabliczki na slupku drzwi (zadnych). Natomiast na tabliczce pod pokrywa komory silnika brak kodu, jest puste miejsce (???)
Z góry ogromnie dziekuje
Starsilber III Star Silver III metallic 157 2AU
2AU = FARBA ZEWNĘTRZNA,PATRZ TABELA FARB W PRZEDMOWIE DO KATALOGU MODELU
jacab pisze:Witam,
Z góry ogromnie dziekuje
Starsilber III Star Silver III metallic 157 2AU
2AU = FARBA ZEWNĘTRZNA,PATRZ TABELA FARB W PRZEDMOWIE DO KATALOGU MODELU
ogromne dzieki Zloty Czlowieku teraz dam sobie juz rade
bykmark pisze:Witam,
Proszę o sprawdzenie po nr VIN: W0L0TGF7542152328 nr katalogowego zamka pokrywy tylnej ( cześć współpracująca z zaczepem na pasie tylnym)
W swojej zoście chciałbym zmienić manetkę od wycieraczek, obecna ma wyrobiony przycisk od sterowania komputerem pokładowym i przy włączaniu wycieraczek przeskakuje mi wyświetlana funkcja..
Mortern pisze:W swojej zoście chciałbym zmienić manetkę od wycieraczek, obecna ma wyrobiony przycisk od sterowania komputerem pokładowym i przy włączaniu wycieraczek przeskakuje mi wyświetlana funkcja..
nr vin: W0L0TGF7512057978
z góry dziękuję.
Występują dwa rodzaje, dobierz według wyposażenia:
1241132 - nr katalogowy
PRZEŁĄCZNIK WYCIERACZKI I SPRYSKIWACZA DRZWI BAGAŻNIKOWYCH, ZESP. (IDENT BE) (DLA DODATKOWEGO ONSTAR'U LUB CZĘŚCI SYSTEMU NAWIGACYJNEGO)
Notatka: NIE STOSOWANE ZE WSKAŻNIKIEM WIELOFUNKCYJNYM
Numer katalogowy: 1241132
Nazwa części: WLACZNIK
Cena netto*: 117,50
Cena brutto*: 144,53
1241135 - nr katalogowy
PRZEŁĄCZNIK, ZESP., SPRYSKIWACZ I WYCIERACZKA KLAPY TYLNEJ / WYŚWIETLACZ WIELOFUNKCYJNY (IDENT BZ) (BEZ DODATKOWEGO ONSTAR'U LUB CZĘŚCI SYSTEMU NAWIGACYJNEGO) (BEZ ZEGARA PRZERYWANEJ PRACY WYCIERACZEK)
Notatka: UŻYWANY(-A,-E) ZE WSKAŹNIKIEM WIELOFUNKCYJNYM
Numer katalogowy: 1241135
Nazwa części: WLACZNIK
Cena netto*: 267,00
Cena brutto*: 328,41